SEXY PROFESOARA de la „Burlacul” a început să „agaţe” elevi

Una dintre femeile care au luptat pentru inima burlacului Vladimir Drăghia a ajuns de râsul liceului în care predau atât ea, cât şi tatăl ei, prefect de Mehedinţi. Toată lumea vorbeşte că a început să "agaţe" elevi. 

09 mai 2014, 08:50

După ce a părăsit emisiunea Burlacul, profesoara Irina Draghiea s-a întors la şcoala din Drobeta Turnu Severin, unde a obţinut postul de directoare, însă a fost forţată să demisioneze după ce ceilalţi profesori au făcut o cerere catre Ministerul Educaţiei, în care au explicat că numirea ei în această funcţie nu este normală, întrucât nu era titular în acea şcoală, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Sexy-profesoara a fost prinsă dezbrăcată cu un elev. Ce a urmat

Chiar dacă nu a câştigat inelul vânat în emisiunea Burlacul, profesoara a rămas cu obiceiul „agăţatului”, numai că de data asta a trecut, se pare, la elevi.

„Sunt o persoana din interiorul Colegiului National Pedagogic Stefan Odobeja, din Drobeta Turnu Severin. Irina Draghiea are o relatie cu un baiat care anul trecut a terminat liceul, insa relatia lor a inceput de cand el era elev. Vorbeste toata ziua despre iubitul ei, cum decurg noptile lor, ca ii lasa masina si ca se duce in fiecare weekend la Timisoara ca sa se distreze in club. Nici nu sta in cancelarie, alaturi de ceilalti profesori, numai in biroul directoarei, pentru ca tatal ei, care este prefectul de Mehedinti, preda si istoria aici. Ea nici nu prea vine la ore, insa cand vine da numai note de 10, nu se leaga la cap cu probleme. Dupa ce a jucat in filmul „Nu sunt faimos, dar sunt aroman”, si-a scris numele pe mai multe afise pe care le-a lipit prin liceu ca sa se laude ca e mare actrita”, a povestit unul dintre elevii Irinei Draghiea.

Citeşte şi Profesoara din Focşani care avea o relaţie cu un elev a fost sancţionată

Aceeasi sursa povesteste ca nici tatal Irinei nu este usa de biserica si ca dupa ce s-a despartit de sotia lui, nu insa si cu acte, ar fi inceput o relatie cu o tanara de 27 de ani.

„Tatal ei are doar patru ore ca profesor in liceu. Cu cine credeti ca seamana ea? Cu el! „Smecherul” Nicolae Draghiea si-a lasat sotia pentru o femeie de varsta cu fiica lui”, a povestit aceeasi sursa.