Sexy-senatoarea Steliana Miron vrea să fie primăriţă în Rădăuţi

Întoarce privirile când ajunge în Parlament, iar acum are planuri mari pentru municipiul Rădăuţi. Sexy senatoarea Steliana Miron vrea să fie primăriţă şi a depus deja candidatura la PNL pentru fotoliul de primar. Nu are nicio emoţie şi spune că bătălia politică e ca şi câştigată.

15 iul. 2015, 18:23
Sexy-senatoarea Steliana Miron vrea să fie primăriţă în Rădăuţi

Vasilica Steliana Miron, cea care s-a remarcat în Parlament cu ţinute sexy, vrea să revoluţioneze municipiul Rădăuţi şi se vede primar. Şi-a înregistrat deja candidatura la Secretariatul General al PNL.

Citeşte şi TENSIUNI în PNL după ce sexy senatoarea PNL Steliana Miron şi-a anunţat candidatura la Primăria Rădăuţi

Senatoarea nu are emoţii în lupta cu liberalul Petru Carcalete, cel care şi-a anunţat demisia mai devreme. E sigură că va câştiga fotoliul de primar fără probleme.

„Nu am niciun fel de emoţii. (…) Aveam emoţii dacă îl aveam contracandidat pe domnul Gheorghe Flutur sau pe deputatul Ioan Bălan. Din câte ştiu, Petru Carcalete a avut doar susţinerea aripii PDL la Rădăuţi la vot nu şi a PNL”, a spus Steliana Miron.

Steliana Miron nu va renunţa însă la pasiunea pentru modă şi ţinutele provocatoare pe care le-a afişat chiar şi în Parlament. Sexy senatoarea s-a remarcat şi când s-a plâns că salariul de parlamentar nu îi ajunge nici măcar pentru coafor.