Sezonul FECIOAREI 2023. 23 august – 22 septembrie. Vremea bilanţului pentru zodii

Este acel moment al anului în care ești recunoscător pentru lucrurile mărunte, cum ar fi să privești apusul sau să faci grătar cu familia.

23 aug. 2023, 12:18
Sezonul FECIOAREI 2023. 23 august – 22 septembrie. Vremea bilanţului pentru zodii

Sezonul FECIOAREI 2023. Zodia de pământ este totul despre găsirea echilibrului în programul tău zilnic, găsirea magiei în detalii și strângerea de informații și împărtășirea lor într-un mod intenționat, orientat spre servicii. Este condus de Mercur, planeta comunicarii, transporturilor și tehnologiei. Drept urmare, este de înțeles că sezonul Fecioarei coincide cu sfârșitul verii și cu începutul unui nou an școlar.

În timp ce Soarele este în semnul Fecioarei, s-ar putea să fii mai entuziasmat de sarcinile banale, cum ar fi organizarea spațiului tău sau actualizarea garderobei pentru a te pregăti pentru vremea mai rece. Și, indiferent de limbajul tău iubitor, s-ar putea să fii inspirat să oferi acte de serviciu și gesturi frumoase, cum ar fi un bilet de dragoste pus în buzunarul partenerului tău. Este acel moment al anului în care ești recunoscător pentru lucrurile mărunte, cum ar fi să privești apusul sau să faci grătar cu familia.

Sezonul Fecioarei 2023: la ce să te astepti 
Deși sezonul Fecioarei este un moment bun pentru a aduna informații care să te ajute să lansezi o nouă afacere, s-ar putea să te trezești, de asemenea, că privești înapoi în acest an pentru a lepăda punctele libere. Sezonul Fecioarei coincide cu cel de-al treilea an retrograd al lui Mercur din 2023. Din 23 august până pe 15 septembrie, planeta mesager va tranzita Fecioara în sens invers. În acest sezon Fecioară, iată la ce se poate aștepta fiecare zodie.

Cele mai bogate zodii în luna septembrie. Nativii uită de probleme și reușesc să depășească momentele grele care nu îi lasă să se bucure de viață
Berbec (20 martie-19 aprilie)
Datorită tranzitului soarelui prin a șasea casă, sezonul Fecioarei îți concentrează de obicei atenția asupra sarcinilor zilnice și asupra rutinei tale de sănătate. Deși s-ar putea să nu sune interesant, această perioadă a fost concepută pentru a ajunge din urmă la programările medicale sau pentru a cerceta sălile de sport sau studiourile de yoga – și a-ți face timp să ai grijă de tine în acest fel se poate simți foarte productiv. Când apare luna nouă pe 14 septembrie, ar trebui să faci modificări în rutina zilnică pentru a-ti îmbunătăți echilibrul interior. Fii conștient de faptul că claritatea este evazivă în acest moment, datorită opoziției Lunii față de Neptun și Mercur retrograd, care înglobează gândurile raționale, așa că încearca să treci la următorul capitol.

Taur (20 aprilie-20 mai)
Sezonul Fecioarei înseamnă renunțarea la planuri și noțiuni preconcepute despre cum ar trebui să meargă lucrurile pentru tine, Taur. Datorită călătoriei încrezătoare a soarelui prin cea de-a cincea casă a romantismului și a autoexprimarii, este posibil să fii deosebit de artistic și atras de activități vesele și iubitoare de distracție. Orice ai în minte acum, vei fi inspirat să-l împărtășești într-o manieră jucăușă și fără griji. Când luna nouă cade acolo pe 14 septembrie, poți stabili cu ușurință o intenție puternică de a crește bucuria și fericirea în dragostea sau viața ta creativă.

Camelia Pătrășcanu, horoscop de toamnă 2023. Zodiile care își reglează conturile pe plan profesional și sentimental în lunile care urmează
Gemeni (21 mai-20 iunie)
Sezonul Fecioarei îți aduce atenția asupra vieții tale interioare și a relațiilor cele mai apropiate, soarele trecând prin a patra casă a vieții de acasă. Petrecerea timpului de calitate cu cei dragi într-o vacanță de sfârșit de vară sau îngrijirea grădinii ar putea fi o prioritate. Acest lucru ar putea fi puțin în afara normei pentru tine, deoarece de obicei treci de la o excursie sau eveniment la următorul. Dar încetinirea acum poate aduce beneficii inimii și minții tale și, de asemenea, te poate face să faci față mai bine conducătorului tău, mesagerul Mercur, retrograd în casa ta a patra (din 23 august până în 15 septembrie).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.