Sezonul Peştilor 2024 este în plină desfășurare. Ce schimbări sunt în dragoste pentru fiecare zodie

Se pare că sezonul Peștilor, 19 februarie – 20 martie 2024, te va aduce într-o perspectivă cu totul nouă despre tine.

03 mart. 2024, 14:17
Sezonul Peştilor 2024 este în plină desfășurare. Ce schimbări sunt în dragoste pentru fiecare zodie

Sezonul Peștilor este în plină desfășurare. Acesta este un timp pentru o mare schimbare și o mare revelație. Suntem gânditori în acest sezon; ne folosim mintea și lucrăm în tandem cu intuiția noastră. Fiecare zodie încorporează un pic de Pești în el și este influențat corespunzător de trăsăturile care vin împreună cu acesta.

În dragoste, simțim nevoia să ne întărim legăturile emoționale
Acesta este un moment pentru noi relații și vederi reînnoite. Deși ne putem preda idealismului, vom învăța că în dragoste trebuie să fim atenți atât realității, cât și ideii de granițe.

Vom vedea cum sezonul Peștilor ne afectează cariera și în această perioadă. Iată un sezon care ne face să ne întrebăm dacă ceea ce facem este potrivit pentru noi. Sezonul acesta ne face să ne auto-reflectam serios. Deși putem simți o dorință extraordinară de a fi creativi, trebuie să fim, de asemenea, foarte conștienți că exagerăm în acest timp.

Horoscop Pavel Globa martie 2024. Zodia care merge ca un ceasornic, va avea „boom financiar” şi succes de Casanova

Pentru că suntem idealiști, avem tendința de a deveni perfecționiști, iar pentru unii dintre noi, atunci când nu creăm ceea ce ne-am propus, ne vine sa lesinam. Deoarece Peștii sunt un semn zodiacal dualist, ca și în cei doi pești, vor fi momente de mare nehotărâre, chiar de confuzie.

Cu toate acestea, per total, acesta este momentul pentru sănătate și conștientizare îmbunătățite. Suntem puternici în timpul sezonului Pești și vom trece peste efectele anotimpului pentru fiecare semn zodiacal, precum și care tranzite vor fi cele mai influente pentru fiecare zodie.

Sezonul Peştilor 2024: Berbec
Se pare că sezonul Peștilor, 19 februarie – 20 martie 2024, te va aduce într-o perspectivă cu totul nouă despre tine și atât de mult are de-a face cu lecțiile învățate din relațiile tale anterioare și cu capacitatea ta de a crește. în prezent. Esti, de asemenea, conștient că în curând vei intra în sezonul tau de Berbec.

Asta îți oferă întotdeauna acel zgomot suplimentar de putere, iar sezonul Peștilor nu este chiar atât de diferit. Deși ești total diferit ca personalitate, există multe lucruri pe care le ai în comun și vei petrece acest sezon pregătindu-te pentru ceva grozav care urmează să vină în relația ta de îndată ce va veni sezonul Berbec. Puterea ta de pozitivitate este la cote maxime – bine pentru tine, Berbec!

Idei cheie pentru sezon: pregătirea pentru schimbări mari, știind că lucrurile bune urmează să vină, senzație de primăvară, speranță, planuri mari, educație, învățare lucruri noi, dorința de a fi cel mai bun, sentiment amoros și riscant.

Cele mai fericite zile: 9, 10 martie.

Taur
Lucrurile progresează cu siguranță pentru tine în perioada 19 februarie – 20 martie 2024, iar în sezonul Pești din ’24, îți vei stabili câteva obiective care ar putea fi greu de atins, dar nu imposibil. Îți place să pui presiune pe tine. Atâta timp cât tu ești cel care pune presiune, poți face față. Energia nodala vine la tine cu puterea unei vindecări extraordinare și vei putea renunța cu bucurie la câteva obiceiuri proaste. Acesta este un sezon grozav pentru tine, Taur. Cu siguranță ești în puterea ta acum.

Horoscop Mihai Voropchievici primăvară 2024. Trei zodii înfloresc financiar şi amoros încă din martie. Fericire şi armonie pe toate planurile!

Idei cheie pentru sezon: idealism, dorință, distracție, dorința de a face ceva mai bun din viața ta amoroasă, încercarea de lucruri noi, renunțarea la trecut, lăsarea obiceiurilor proaste în urmă, angajarea unui stil de viață sănătos, a fi acolo pentru persoana iubită, deținând acțiunile tale.

Cele mai fericite zile: 3, 7 martie.

Gemeni
În perioada 19 februarie – 20 martie 2024, te vei simți în sfârșit în largul tău cu ideea de a iubi și a iubi o altă persoană. Este ca și cum ai scos ceva din sistemul tău, iar acum, când durerea s-a terminat, simți că sezonul Peștilor este cu adevărat aici pentru ca tu să experimentezi un fel de dragoste și relație distractiv. Ești creativ și influent și în această perioadă, deoarece alții te admiră și te consideră un expert în domeniul tău.

Idei cheie pentru sezon: Să te iubești pe tine însuți, să poți recunoaște că ești bun, să faci tot ce poți, să iubești o altă persoană, să te dedici sănătății și schimbării stilului de viață, să deții schimbarea și transformarea, permițând vindecării să ia e locul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.