Sezonul Peştilor 2024 este în plină desfășurare. Ce schimbări sunt în dragoste pentru fiecare zodie

Se pare că sezonul Peștilor, 19 februarie – 20 martie 2024, te va aduce într-o perspectivă cu totul nouă despre tine.
Filip Stan
03 mart. 2024, 14:17
Sezonul Peştilor 2024 este în plină desfășurare. Ce schimbări sunt în dragoste pentru fiecare zodie

Sezonul Peștilor este în plină desfășurare. Acesta este un timp pentru o mare schimbare și o mare revelație. Suntem gânditori în acest sezon; ne folosim mintea și lucrăm în tandem cu intuiția noastră. Fiecare zodie încorporează un pic de Pești în el și este influențat corespunzător de trăsăturile care vin împreună cu acesta.

În dragoste, simțim nevoia să ne întărim legăturile emoționale
Acesta este un moment pentru noi relații și vederi reînnoite. Deși ne putem preda idealismului, vom învăța că în dragoste trebuie să fim atenți atât realității, cât și ideii de granițe.

Vom vedea cum sezonul Peștilor ne afectează cariera și în această perioadă. Iată un sezon care ne face să ne întrebăm dacă ceea ce facem este potrivit pentru noi. Sezonul acesta ne face să ne auto-reflectam serios. Deși putem simți o dorință extraordinară de a fi creativi, trebuie să fim, de asemenea, foarte conștienți că exagerăm în acest timp.

Horoscop Pavel Globa martie 2024. Zodia care merge ca un ceasornic, va avea „boom financiar” şi succes de Casanova

Pentru că suntem idealiști, avem tendința de a deveni perfecționiști, iar pentru unii dintre noi, atunci când nu creăm ceea ce ne-am propus, ne vine sa lesinam. Deoarece Peștii sunt un semn zodiacal dualist, ca și în cei doi pești, vor fi momente de mare nehotărâre, chiar de confuzie.

Cu toate acestea, per total, acesta este momentul pentru sănătate și conștientizare îmbunătățite. Suntem puternici în timpul sezonului Pești și vom trece peste efectele anotimpului pentru fiecare semn zodiacal, precum și care tranzite vor fi cele mai influente pentru fiecare zodie.

Sezonul Peştilor 2024: Berbec
Se pare că sezonul Peștilor, 19 februarie – 20 martie 2024, te va aduce într-o perspectivă cu totul nouă despre tine și atât de mult are de-a face cu lecțiile învățate din relațiile tale anterioare și cu capacitatea ta de a crește. în prezent. Esti, de asemenea, conștient că în curând vei intra în sezonul tau de Berbec.

Asta îți oferă întotdeauna acel zgomot suplimentar de putere, iar sezonul Peștilor nu este chiar atât de diferit. Deși ești total diferit ca personalitate, există multe lucruri pe care le ai în comun și vei petrece acest sezon pregătindu-te pentru ceva grozav care urmează să vină în relația ta de îndată ce va veni sezonul Berbec. Puterea ta de pozitivitate este la cote maxime – bine pentru tine, Berbec!

Idei cheie pentru sezon: pregătirea pentru schimbări mari, știind că lucrurile bune urmează să vină, senzație de primăvară, speranță, planuri mari, educație, învățare lucruri noi, dorința de a fi cel mai bun, sentiment amoros și riscant.

Cele mai fericite zile: 9, 10 martie.

Taur
Lucrurile progresează cu siguranță pentru tine în perioada 19 februarie – 20 martie 2024, iar în sezonul Pești din ’24, îți vei stabili câteva obiective care ar putea fi greu de atins, dar nu imposibil. Îți place să pui presiune pe tine. Atâta timp cât tu ești cel care pune presiune, poți face față. Energia nodala vine la tine cu puterea unei vindecări extraordinare și vei putea renunța cu bucurie la câteva obiceiuri proaste. Acesta este un sezon grozav pentru tine, Taur. Cu siguranță ești în puterea ta acum.

Horoscop Mihai Voropchievici primăvară 2024. Trei zodii înfloresc financiar şi amoros încă din martie. Fericire şi armonie pe toate planurile!

Idei cheie pentru sezon: idealism, dorință, distracție, dorința de a face ceva mai bun din viața ta amoroasă, încercarea de lucruri noi, renunțarea la trecut, lăsarea obiceiurilor proaste în urmă, angajarea unui stil de viață sănătos, a fi acolo pentru persoana iubită, deținând acțiunile tale.

Cele mai fericite zile: 3, 7 martie.

Gemeni
În perioada 19 februarie – 20 martie 2024, te vei simți în sfârșit în largul tău cu ideea de a iubi și a iubi o altă persoană. Este ca și cum ai scos ceva din sistemul tău, iar acum, când durerea s-a terminat, simți că sezonul Peștilor este cu adevărat aici pentru ca tu să experimentezi un fel de dragoste și relație distractiv. Ești creativ și influent și în această perioadă, deoarece alții te admiră și te consideră un expert în domeniul tău.

Idei cheie pentru sezon: Să te iubești pe tine însuți, să poți recunoaște că ești bun, să faci tot ce poți, să iubești o altă persoană, să te dedici sănătății și schimbării stilului de viață, să deții schimbarea și transformarea, permițând vindecării să ia e locul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!