Sfârşit cumplit pentru o pacientă din Iaşi. A fost găsită sfâşiată de animale la scurt timp după externarea din spital

Descoperire înfiorătoare făcută de un trecător, lângă o clădire dezafectată, în cartierul Copou din Iaşi. O femeie a fost găsită devorată de animale, la scurt timp de la externarea acesteia din spital.

08 apr. 2019, 07:01
Sfârşit cumplit pentru o pacientă din Iaşi. A fost găsită sfâşiată de animale la scurt timp după externarea din spital

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Ioana Buştiuc, a declarat că un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut un cadavru devorat de animale, lângă o clădire dezafectată din zona rezidenţială Copou.

„La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie. Lângă cadavrul femeii a fost găsită o sacoşă cu actul de identitate şi documente medicale. Este vorba de o femeie de 79 de ani, din comuna Româneşti. Pe la mijlocul lunii martie, fiica acesteia a sesizat poliţia că mama sa nu a mai ajuns acasă după ce a fost externată din spital. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Se fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, a afirmat reprezentanta IPJ Iaşi.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Institutul de Medicina Legală (IML) Iaşi pentru necropsie. În urma analizelor de specialitate se va stabili dacă femeia a avut parte de o moarte biologică sau dacă a fost victima unei infracţiuni.