Sfârşit de poveste. Nicole Scherzinger s-a despărţit de tenismanul bulgar Grigor Dimitrov

Cântăreaţa Nicole Scherzinger a anunţat că a pus capăt relaţiei sale cu jucătorul bulgar de tenis Grigor Dimitrov. Artista are 37 de ani şi este cu 13 ani mai în vârstă decât Dimitrov.

20 apr. 2016, 10:14
Sfârşit de poveste. Nicole Scherzinger s-a despărţit de tenismanul bulgar Grigor Dimitrov

Nicole Scherzinger (37 ani) şi Grigor Dimitrov (24 ani) formau un cuplu din luna noiembrie a anului trecut, iar în ianuarie 2016 artista l-a însoţit pe bulgar la Australian Open.

Citeşte şi Grigor Dimitrov a înlocuit-o pe Şarapova cu o artistă de top. Nicole Scherzinger e noua cucerire a bulgarului

Surse din interiorul cuplului indică faptul că Nicole şi Grigor au ajuns în etape diferite ale vieţii lor şi au decis să pună capăt relaţiei. „Nicole e la altă etapă a vieții faţă de Grigor. Îl place cu adevărat, dar vrea să se așeze la casa ei –  ceva ce el nu vrea, deocamdată„, a declarat o sursă, pentru The Sun. „E aceeași situație în care a fost și cu Lewis Hamilton. Relația lor se blocase, și Nicole e conștientă că nu întinerește. Vrea și copii„, a mai spus sursa.

Grigor Dimitrov a refuzat să comenteze ştirea, el mulţumindu-se să spună: „Viaţa mea privată e viaţa mea privată. Mă priveşte cu cine sunt. Sunt concentrat pe ce fac acum şi… asta este.

Înainte de această relaţie, Grigor Dimitrov a avut o relaţie de doi ani cu Maria Şarapova (29 ani), iar Nicole Scherzinger a avut o relaţie de şapte ani cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, de care s-a despărţit în ianuarie 2015.