Sfârşit neaşteptat pentru o tânără din Argeş. Aceasta a murit din cauza varicelei

O tânără asistentă medicală în vârstă de 32 de ani a murit la Spitalul Judeţean din Argeş, după ce a fost diagnosticată cu varicelă. Starea femeii s-a înrăutăţit la scurt timp iar medicii au încercat să o trimită la spitalele din Capitală. Femeia a fost refuzat tocmai din cauza varicelei pe care o luase de la fiica sa.

15 ian. 2016, 11:27
Sfârşit neaşteptat pentru o tânără din Argeş. Aceasta a murit din cauza varicelei

În mai puţin de 24 de ore de la internare la spitalul Judeţean din Argeş, tânăra asistentă s-a stins din viaţă din cauza unor complicaţii care îi afectase inima.

Distrusă de durere, familia tinerei îi acuză pe medicii de la Secţia de Boli Infecţioase că au tratat-o cu superficialitate. Tînăra a ajuns la ATI, la Judeţean, cînd inima îi mai funcţiona doar la o treime din capacita­te, iar medicii nu au mai putut să o salvezeze, scrie curierul.ro.

„Duminică ea s-a simţit mai rău şi am mers la Boli Infecţioase. A văzut-o o doctoriţă, care a zis că sînt simptome normale ale varicelei, şi i-a dat un tratament pentru acasă. Luni seară, Mihaela se simţea tot rău şi am dus-o din nou la spital, în aceeaşi secţie, unde au internat-o. Avea febră 38 cu 5 şi dureri abdominale, vărsături. Marţi dimineaţa a fost consultată, am vorbit cu ea la telefon şi mi-a zis să-i cumpăr sulfat de bariu, că n-au în spital, şi că trebuie să-i facă o investigaţie miercuri dimineaţa. Mi-a zis că e la perfuzie cu glucoză şi că i-au dat algocalmin. Cînd am ajuns la spital să o văd, doctoriţa Rusnac mi-a zis că soţia e cam răsfăţată, de se vaită atîta, şi apoi mi-a zis că o fi gravidă. Au mai pus-o la perfuzie şi, cînd am mai vorbit cu ea la telefon, mi-a zis să nu mai vin la Contagioase, că o duc la Urgenţe, să-i facă EKG şi ecografie. La Judeţean a luat-o cardiologul în primire, a pus-o la tomograf şi mi s-a spus de către doctoriţa de la Urgenţe că e foarte grav, că are inima praf şi că varicela i-a afectat-o’‘, a explicat soţul tinerei, pentru curier.ro.

Medicii au încercat timp de trei ore să o trimită la Bucureşti, însă, spitalele au refuzat să o primească din diverse motive printre care şi faptul că avea varicelă.

Barbatul vrea acum să facă plangere pentru modul in care a fost tratata sotia sa, care ar fi trebuit să împlinească 33 de ani pe 18 februarie. 

Citeşte şi