Sfârșit tragic în Capitală! Yasmin, o tânără de 18 ani, și-a pus capăt zilelor din dragoste

Sfârșit cumplit pentru o tânără de 18 ani din Galați. Yasmin a decis să-și pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul cinci al unui bloc din Capitală.

28 iun. 2022, 10:54
Sfârșit tragic în Capitală! Yasmin, o tânără de 18 ani, și-a pus capăt zilelor din dragoste

Tânăra de 18 ani a recurs la gestul extrem din dragoste. Yasmin nu a mai putut să suporte situația în care se afla.

A așteptat să împlinească 18 ani, apoi a avut o discuție cu părinții ei în care le-a mărturisit că vrea să trăiască departe de casă împreună cu iubitul ei. Familia tinerei este distrusă de durere și îl consideră vinovat pentru această tragedie pe iubitul fetei, care ar fi atras-o prin metoda loverboy.

În urmă cu câteva zile, Yasmin a plecat de acasă alături de o adolescentă minoră. Au plecat de la Galați spre București și stăteau într-un apartament aflat în centrul capitalei, la etajul cinci. Chiar acolo s-a întâmplat tragedie.

Tânăra a mai plecat și alte dăți de acasă, însă în trecut părinții au reușit să o găsească destul de rapid și să o aducă acasă în siguranță. De această dată, însă, nu au mai putut face nimic, din păcate.

Părinții spun că au reușit să vorbească cu ea chiar înainte de tragedie și le-a trasmis că este în siguranță. Câteva momente mai târziu au primit vestea tulburătoare. Părinții îl acuză pe iubitul tinerei că el e vinovat de decesul fetei lor. Ei mai cred că fata lor și prietena ei ar fi căzut victime ale traficului de persoane.

„Avea toată viața, abia împlinise 18 ani… Mi-a zis că este bine, mami! Mă asigura că este bine și să stau liniștită, să stăm liniștiți, că ea a ales să fie cu iubirea ei…”, a povestit mama fetei.

Iubitul fetei a mărturisit că s-au certat în ultima vreme și că prietena lui Yasmin a fost cea care l-a anunțat despre tragedie. Tatăl fetei a povestit că a aflat lucruri urâte despre iubitul fiicei sale, de-a lungul timpului. „Ne-am certat toată ziua și nu i-am răspuns la mesaj și seara… Ne-am certat iar și a zis că pleacă. Și am lăsat-o să plece. Și m-a sunat o fată, o prietenă de-a ei să îmi spună ce s-a întâmplat…”, a mărturisit tânărul.

Citește și Dorel Vișan se revoltă. „Dacă sunt mândru de identitatea mea, devin un fel de xenofob, un naționalist șovin”

Citește și Accident cumplit pe DN 56, în Dolj! Doi bărbaţi au murit şi alte patru persoane, între care un copil de 4 ani, au fost rănite