SFÂRŞIT TRAGIC. O femeie din Dâmboviţa a fost ucisă de câinele vecinului

Sfârşit tragic pentru o femeie din Dâmboviţa. Bătrâna a fost omorâtă de câinele vecinului. Femeia de 84 de ani mergea să scoată apă de la fântână când animalul a atacat-o. A încercat să se apere, dar câinele s-a năpustit asupra ei şi muşcat-o de mâini şi de cap.

23 nov. 2014, 11:00
SFÂRŞIT TRAGIC. O femeie din Dâmboviţa a fost ucisă de câinele vecinului

O bătrână de 84 de ani, din satul Măgura, comuna Bezdead, a fost găsită decedată în gospodărie. Primele cercetări relevă faptul că femeia ar fi fost atacată de câinele vecinului, în timp ce mergea la fântână să scoată apă.

În urma leziunilor provocate de muşcături, bătrâna a murit.

Nu este pentru prima oară când animalul atacă, în urmă cu o săptămână câinele muşcându-şi stăpânul. În urma rănilor provovate de muşcături, bărbatul a avut nevoie de spitalizare, potrivit Mediafax.

Imediat după ce a muşcat-o pe bătrână, câinele a fost tranchilizat şi va fi preluat de autorităţile sanitar-veterinare, care vor stabili dacă animalul este turbat.

Poliţiştii din localitatea Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, au deschis în acest caz două dosare penale, unul pentru ucidere din culpă, infracţiune pentru care, dacă va fi găsit vinovat, stăpânul animalului poate primi o pedeapsă cu închisoarea de până la cinci ani, şi alt dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.