Sfârşit tragic pentru doi bărbaţi din Capitală. Oamenii au murit carbonizaţi VIDEO

Doi bărbaţi din Capitală au murit după ce baraca în care locuiau a ars. Se pare că focul ar fi izbucnit de la o ţigară. Două incendii puternice au avut loc şi în Argeş. O bătrână a ars de vie în casă, iar o familie cu doi copii a rămas fără un acoperiş deasupra capului, informează România TV.

16 nov. 2013, 07:26
Sfârşit tragic pentru doi bărbaţi din Capitală. Oamenii au murit carbonizaţi VIDEO

În Capitală, baraca din metal în care se adăposteau trei oameni ai străzii a fost cuprinsă de flăcări. Doar unul dintre ei a reuşit să se salveze.

„Am căutat să îi ajut, dar nu se putea, că era un fum enorm. Nu puteam să îi salvez. Am încercat să dau cu un bidon cu apă şi nu am reuşit de unul singur”, a spus un bărbat.

Trupurile celor doi bărbaţi au fost găsite carbonizate de echipele de pompieri.

„Am intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă, o Descarcerare şi o Ambulanţă. Ajunşi la faţa locului am găsit o baracă care ardea cu flacără deschisă şi violentă. După ce am lichidat incendiul, am pătruns înăuntru şi am găsit două victime carbonizate”, a declarat un pompier prezent la faţa locului.

Două incendii puternice s-au produs şi în judeţul Argeş. O bătrână de 90 de ani a ars de vie. Locuinţa a fost cuprinsă de flăcări de la jarul din sobă.

Şi în localitatea Ştefăneşti, o casă a ars din cauza focului lăsat nesupravegheat, iar o familie cu doi copii a rămas pe drumuri.

Citeşte şi Un incendiu puternic a distrus o vilă din localitatea Râşnov