Sfârşit tragic pentru elevul eminent care a emoţionat o ţară întreagă după ce a fost diagnosticat cu cancer

Adolescentul de 10 al Brăilei s-a dus la îngeri. Cristian Filip, elevul eminent care a emoţionat o ţară întreagă după ce a fost diagnosticat cu cancer, a murit într-un spital din Germania. Timp de doi ani a luptat zi de zi pentru a-şi recăpăta viaţa.

25 ian. 2018, 10:21
Sfârşit tragic pentru elevul eminent care a emoţionat o ţară întreagă după ce a fost diagnosticat cu cancer

Cristian a intrat cu media 10 la cel mai bun liceu din Brăila. A fost primul pe listă şi îşi dorea să performeze an de an. Prima zi de liceu a fost zdruncinată de o veste cumplită. A aflat că suferă de cancer la plămâni.

Timp de doi ani, Cristian şi-a petrecut zilele mai mult prin spitale, cu o dorinţă aprigă în suflet de a învinge un diagnostic crunt: CANCER la plamani. Oamenii cu suflet i-au fost aproape şi l-au ajutat să ajungă la o clinică din Germania pentru a se trata. Optimismul adolescentului era molipsitor.

Medicii s-au luptat clipă de clipă pentru a-l trimite sănătos acasă. A fost supus la nenumărate investigaţii. A avut de făcut 18 şedinţe de chimioterapie, apoi a fost supus unui transplant. Imediat ce a deschis ochii, Cristian s-a gândit să le mulţumească tuturor celor care au donat bani pentru ca el să se facă bine.

Visul de a ajunge sănătos părea tot mai realizabil. În vară, adolescentul de 10 al Brăilei, aşa cum îi spuneau oamenii, a ajuns din nou acasă. Viaţa lui părea că prinde contur. Numai că, Dumnezeu avea alte planuri pentru Cristi. Şedinţele de chimioterapie au lăsat răni adânci. Din nefericire, tânărul şi-a dat ultima suflare.