Sfârșit tragic pentru o fetiță de trei ani. A fost găsită fără suflare în mașina de spălat. Ce au descoperit anchetatorii la fața locului

O fetiță de numai trei ani a fost găsită moartă în mașina de spălat, la câteva ore după ce părinții ei și-au dat seama că a dispărut.

13 ian. 2023, 21:48
Sfârșit tragic pentru o fetiță de trei ani.  A fost găsită fără suflare în mașina de spălat. Ce au descoperit anchetatorii la fața locului
O fetiță a fost găsită fără suflare în mașina de spălat

Totul s-a întâmplat joi seara, 12 ianuarie, în casa unei familii cu cinci copii din Paris, conform Le Parisien. Fetița de trei ani a fost găsită fără viață în mașina de spălat.

După ce au luat cina, părinții au observat că mezina a dispărut. Au căutat-o prin toată casa și prin împrejurimi, cerând ajutorul vecinilor.

Citește și: O fetiță a fost încuiată în mașină de părinți, noaptea, în fața unui supermarket, în Prahova

În jurul orei 22.30, tatăl și unul dintre frații fetiței au găsit-o pe aceasta în mașina de spălat, inconștientă, și au chemat o ambulanță la fața locului. Paramedicii au încercat să o resusciteze, dar fără rezultat, declarând ulterior decesul copilei.

În acest caz, Parchetul din Paris a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțețe în care s-a petrecut tragedia. Pe corpul copilului nu au fost găsite răni sau vânătăi, constatându-se că decesul a survenit în urma sufocării în mașina de spălat.

Citește și: Antonia, o adolescentă de 17 ani din Argeș, s-a sinucis cu câteva zile înainte de majorat. Mesajul disperat al tatălui: „Te iubesc și te voi urma”