Sfârşit tragic pentru un fermier care fusese dat dispărut. A fost mâncat de propriii porci

Un fermier polonez care fusese dat dispărut în preajma Anului Nou a fost mâncat de propriile animale, au concluzionat anchetatorii.

18 ian. 2020, 15:56
Sfârşit tragic pentru un fermier care fusese dat dispărut. A fost mâncat de propriii porci

Bărbatul avea în jur de 70 de ani şi se pare că a suferit un infarct în timp ce dădea de mâncare la porci. Acesta s-a prăbuşit, iar ulterior a fost mâncat de animale, spun investigatorii.

Rămășițele sale au fost găsite de un vecin care a mers să vadă ce se întâmplă cu fermierul, pe care nu-l mai văzuse de la Revelion. Când a sosit vecinul, a găsit o grămadă de oase și fragmente de craniu. „Nu ştim exact data, dar victima a fost mâncată undeva între 31 decembrie şi 8 ianuarie„, spune Magdalena Serafin, procuror districtual.

O autopsie a confirmat faptul că bărbatul a fost mâncat de animale. Cu toate acestea, dat fiind că porcii au consumat aproape tot ţesutul moale, nu s-a putut stabili cauza morţii fermierului sau dacă bărbatul era viu când a fost mâncat de animale.

Întamplarea macabră a avut loc în apropiere de oraşul Lubin, din sud-vestul Poloniei, în Silezia Inferioară. Porcii erau în număr de 12, doi adulţi şi zece pui.