Sfârşit tragic pentru un român în Germania. Bărbatul a ars de viu

Un botoşănean şi-a pierdut viaţa în urma unei tragedii petrecute în noaptea de luni spre marţi în Germania şi în care au murit în total patru români. Cei patru conaţionali, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, erau cazaţi la mansarda unei pensiuni din orăşelul Pforzheim, aflat la câţiva kilometri de Stuttgart, care a fost cuprinsă de flăcări în plină noapte.

21 oct. 2015, 11:45
Sfârşit tragic pentru un român în Germania. Bărbatul a ars de viu

Deocamdată, cauzele izbucnirii incendiului nu se cunosc, poliţia germană avansând mai multe ipoteze, printre care o defecţiune sau o neglijenţă, însă focul s-a dezvoltat fulminant, cuprinzând în câteva minute întreaga mansardă, scrie monitorulbt.ro.

Citeşte şi Român prins la furat în din Italia, ÎMPUŞCAT MORTAL de proprietarul casei

Alerta a fost dată în jurul orei 00.07, când cei cazaţi în pensiune au fost treziţi de o bubuitură puternică. Au urmat clipe dramatice, oamenii treziţi din somn încercând să se salveze care şi cum putea. Chemaţi să intervină, pompierii au ajuns cu mai multe autospeciale, însă la sosirea acestora mansarda ardea în totalitate. În timp ce unele echipaje lucrau pe scări la decopertarea clădirii pentru a îndepărta materialele care întreţineau arderea şi pentru a asigura evacuarea fumului din clădire, alte echipe au intrat în clădire pentru a-i salva pe rezidenţi.

Patru români nu au mai avut nicio şansă de supravieţuire, iar alte 16 persoane cazate în hotel au suferit leziuni, două fiind în stare foarte gravă. Un alt bărbat surprins de incendiu a ajuns la spital, după ce a sărit de la etaj încercând să se salveze.

Numele victimelor nu au fost făcute publice.