Sfâşietoarea poveste a FETIŢEI cu 15 degete la PICIOARE: Nu puteam să îi găsesc nicio pereche de încălţăminte

O copilă de 8 ani din China a trecut prin chinuri groaznice după ce s-a născut cu 15 degete la picioare. Din nefericire, familia nu a avut bani pentru operaţie, motiv pentru care fata s-a chinuit până la începului lunii august, moment în care s-au găsit fondurile necesare pentru intervenţia chirurgicală dificilă.

15 aug. 2014, 15:54

În urma intervenţiei, efectuate la Spitalul Universitar din Chongqing, lui Xiao Yu i-au fost înlăturat cele cinci degete în plus, lăsând totuşi alte două degete care nu erau complet dezvoltate, potrivit Global Times.

Ce au găsit MEDICII în VAGINUL unei FEMEI după ce a început să SLĂBEASCĂ: Era acolo de ZECE ANI FOTO

De asemenea, mama pacientei a recunoscut că până acum nu şi-a permis un tratament corespunzător, motiv pentru care timp de opt ani i-a fost foarte greu să-i găsească încălţăminte potrivită fiicei sale.

Picioarele ei erau prea late în faţă şi a fost greu sa-i gasesc papuci. A purtat mereu incaltaminte pentru adulti, dar in ultima vreme nu-i mai incapea nici aceasta„, a declarat mama fetitei.

Citeşte şi INCREDIBIL: Un bărbat a stat o lună cum mâna cusută de PICIOR. De ce au recurs doctorii la acest gest FOTO

În urma investigaţiilor s-a descoperit că micuţa s-a născut cu un sindrom care cauzează malformaţii la chip, cavitatea orală şi gură.

Dinţii ei au crescut în exterior şi i-au afectat vorbirea„, a explicat părintele minorei.

Tian Xiaofei, doctorul care a operat-o, a declarat că vor mai urma şi alte intervenţii astfel încât fetiţa să fie o persoană normală.