SFÂŞIETOR: Scrisoarea unui TATĂ DISPERAT către PUTIN, după ce singura lui FIICĂ a murit în avionul din Ucraina

Tatăl unei tinere olandeze ucise în tragedia aviatică din Ucraina i-a trimis preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, o scrisoare deschisă în care i-a vorbit despre viaţa singurului său copil, adolescenta ucisă alături de alte sute de oameni în accidentul aviatic.

21 iul. 2014, 10:18
SFÂŞIETOR: Scrisoarea unui TATĂ DISPERAT către PUTIN, după ce singura lui FIICĂ a murit în avionul din Ucraina

Hans de Borst, un olandez disperat după ce şi-a pierdut singura fiică în cursul tragedie de joi, i-a trimis liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, o scrisoare în care îl consideră singurul vinovat pentru catastrofa aviatică, considerându-l susţinător al rebeliunilor din estul Ucrainei, potrivit Telegraph.

Citeşte şi Catastrofă aeriană în Ucraina: Kievul este dispus să predea Occidentului controlul anchetei

Elsemiek de Borst, de doar 17 ani, terminase clasa a XI-a şi mergea la liceu în Haga. Fata călătorea alături de mamă, frate şi tatăl vitreg spre Malaezia pentru o vacanţă.

Dle. Putin, Monstrule,

Mii de mulţumiri liderilor separatişti din Ucraina pentru că au ucis-o pe draga şi singura mea fiică, singurul meu copil, Elsemiek. Fiica mea urma să dea examenul de Bacalaureat anul viitor şi se afla în cursa MH17. Alături de prietenele ei cele mai bune, Julia şi Marina, învăţa foarte bine la şcoală. Voia ca după liceu să meargă la TU Delft să studieze ingineria şi de abia aştepta să intre la facultate. Şi, dintr-odată, nu mai poate face asta. Avionul în care se afla a fost doborât în aer, deasupra unei ţări străine unde era în desfăşurare un război. Domnilor numiţi mai sus, sper că sunteţi mândri că aţi inclus-o şi pe ea în războiul vostru. Pe ea şi viaţa ei scurtă. Sper că vă puteţi uita în oglindă după ce aţi făcut. Vă mulţumesc încă odată. Cu sinceritate, Tatăl lui Elsemiek, Hans de Borst, a cărui viaţă este ruinată de tine, Monstrule„, este scrisoarea redactată de părintele distrus de cele întâmplate.

Citeşte şi Declaraţie ŞOCANTĂ a unui lider separatist: „Mulţi pasageri din avionul prăbuşit erau MORŢI de câteva zile!”


loading...
Partenerii noștri