Sfatul lui Ibrahimovic: Un Campionat Mondial fără mine, nu merită să fie văzut

Suedia, ca şi România, stă acasă pe durata Campionatului Mondial de Fotbal, dar Zlatan Ibrahimovic ne sfătuieşte să ne găsim ceva mai bun de făcut decât să urmărim meciurile din Brazilia.

20 nov. 2013, 12:11
Sfatul lui Ibrahimovic: Un Campionat Mondial fără mine, nu merită să fie văzut

Meciul meciurilor de la barajul de calificare la CM 2014, Suedia – Portugalia, a avut drept rezultat eliminarea scandinavilor, care au pierdut cu scorul general de 2-4.

Zlatan Ibrahimovic a marcat ambele goluri ale Suediei, Cristiano Ronaldo pe toate cele patru ale lusitanilor, iar Ibra chiar a avut putere să-l aplaude pe adversarul său după hattrick-ul reuşit marţi seara. La scură vreme după finalul jocului, Ibra, care are 32 de ani, a dat de înţeles că s-ar putea retrage din naţională şi, mai mult, a făcut o declaraţie spumoasă, afirmând că fără el Cupa Mondială nu are niciun farmec.

Probabil a fost ultima mea şansă de a juca la un Mondial. Probabil că pe viitor nu voi mai juca la naţională. Un lucru e cert: un Campionat Mondial fără mine nu merită văzut. Nu merită să aştepţi aşa ceva. Felicit Portugalia, dar ambele reprezentative ar fi meritat calificarea„, a spus Ibrahimovic.

Vezi şi BARAJE CM 2014: Ronaldo l-a făcut KO pe Ibrahimovic. Portugalia merge la Mondiale, Suedia rămâne acasă VIDEO