Sfatul unui milionar român pentru Guvern, în plină pandemie: „Tăiaţi pensii speciale, salarii nesimţite, altfel ne ducem de râpă”

Romeo Dunca, fondatorul uneia dintre cele mai mari firme de transportat din România, vine cu o soluţie pentru depăşirea crizei economice adicente stării de orgenţă generate de pandemia de coronavirus.

24 mart. 2020, 12:29
Sfatul unui milionar român pentru Guvern, în plină pandemie: „Tăiaţi pensii speciale, salarii nesimţite, altfel ne ducem de râpă”

Romeo Dunca spune că pentru prima dată în istoria de 26 de ani a firmei sale şoferii s-au întors în ţară cu camioanele pline de marfă, deoarece marile depozite din străinătate s-au închis. Acum, afaceristul trage un semnal de alarmă ca Guvernul să nu se focuseze numai pe pandemia de coronavirus, ci şi pe efectele pe care aceasta le-ar avea asupra economiei. 

Ce veselie e încă peste tot! Toată atenţia e focusată pe acest virus blestemat. Lumea face glume, se postează plictisiţi de carantină. Dar atentie la ce va urma… Ţineţi de firmele bune de lucru cu preţul vieţii… Aveti grija de cei sănătoşi şi apţi de muncă şi de plată de taxe. Eliminati orice cheltuiala nechibzuita si aveti grija de tot ce are pret.

Citeşte şi COVID-19. Nou record de morţi în Spania, 514 într-o singură zi. Numărul total al deceselor a trecut de 2.600

Guvernanţii actuali sunt lipsiţi de osânză la buget pt ca criminali economici dinainte ,adica pe româneşte PSD ALDE UDMR au praduit tot ce trebuia să fie rezerva naţională pt situaţii care azi ne încearcă. Nu arătaţi cu degetul câte miliarde injectează în economie alte ţări conduse şi în trecut de oameni cu scaun la cap. Ei au de unde, noi nu ! Amintiţi-vă că înainte de virus, lună de lună statul român se împrumuta ca să susţină povara bugetară compusă în parte de hoţii şi profitorii cu pensii şi salarii nesimţite.

Dar azi când cheltuim mai mult? Şi noi, privaţii care plătim lună de lună, de 25 de ani, în cazul meu, un timp nu vom mai contribui deloc?? Dacă de mâine, bugetarii de folos ar renunţa benevol la 50% din salariu şi ar cere ore suplimentare în plus iar toţi care se alimentează din buget necuvenit fie că trag chiulul, fie că iau prea mult pt munca lor ar renunţa la venituri ar fi o şansă să rămânem în picioare. Adică să scăpăm de virus şi să nu murim economic„, a scris Romeo Dunca, pe Facebook.

Citeşte şi Ministrul Economiei: Nu exista criza alimentară în Romania. Cozile reprezintă un focar de infectie

Afaceristul are însă şi un sfat pentru autorităţi. „Iar voi cei care azi sunteţi la putere TĂIAŢI ABSOLUT TOT!! Aveţi grijă ca de ochii din cap de poliţie, armata, doctori, de cei care răspund pe bune pe la ghişeele ori instituţiile statului şi de privaţii care produc şi, în rest, fără milă. Pensionarii de drept cu pensia lor normal, pe merit, chiar dacă în multe cazuri e nefiresc de mică se vor descurca pt că ei consumă puţin. Tăiaţi pensii speciale, daţi o pauză financiară de trei luni clericilor bisericii, reduceţi salariile nesimţite pt că altfel ne ducem pe râpă…Faceti-o fără frică pt că oricum veţi fi injuraţi în scurt timp…”, mai scrie Romeo Dunca.


loading...