SFATUL zilei de 15 octombrie, în funcţie de zodie: Fecioarele trebuie să-şi păstreze calmul

Leii trec printr-un moment pe care l-au asteptat de multa vreme. Nimic nu se compara cu fericirea pe care o simt in acest moment. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

14 oct. 2015, 13:38
SFATUL zilei de 15 octombrie, în funcţie de zodie: Fecioarele trebuie să-şi păstreze calmul

CITESTE SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Simti o tristete care nu stii de unde provine. Analizeaza mai bine cum te porti cu cei din jurul tau si vezi unde gresesti, de fapt. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Azi primesti un sfat pretios pe care daca nu il iei in considerare vei avea mult de furca pe viitor. Vrei sa muncesti cot la cot cu ceilalti dar iti lipseste acel element de integrare. Este chiar la tine! Fii stapan pe situatie! Numarul norocos al zilei: 7.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu participa la activitati colective care nu iti spun absolut nimic. Vrei sa fii in tot si in toate, dar nu este cazul azi. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Fa o pauza din nebunia in care te-ai implicat si odihneste-te. Nu este momentul sa iti supraincarci sarcinile, chiar nu astazi! Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Dupa lungi perioade de asteptare, marea provocare bate la usa ta. Un job nou, o relatie noua sau pur si simplu puterea de a visa cu ochii deschisi iti dau tarcoale. Profita! Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Rezolva neintelegerile care se ivesc de dimineata. Pastreaza-ti calmul si nu te intrista daca ceilalti imprastie neadevaruri despre tine. Numarul norocos al zilei: 8.

Citeşte continuarea, pe revista Teo