Sfatul zilei de 16 martie 2016. Scorpionii pot face o mare greşeala azi!

Taurii au noroc azi, iar gemenii scot la suprafaţă dorinţe ascunse. 

15 mart. 2016, 12:33
Sfatul zilei de 16 martie 2016. Scorpionii pot face o mare greşeala azi!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te pregatesti de o calatorie. Indiferent daca e una scurta sau lunga, sfatul nostru este sa iti lasi lucrurile in regula acasa si la birou, pentru a nu intampina alte probleme. Fii mai atent la ce se intampla in jurul tau si organizeaza-te mai bine. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Astazi ai noroc, desi nu pare. Fii mai increzator, chiar daca te confrunti cu situatii dificile. Rabdare si perseverenta sunt cuvintele cheie ale zilei, asa ca nu renunta la aceste doua virtuti. Numarul norocos al zilei: 13.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Priveste in interiorul tau si accepta-ti toate dorintele ascunse, chiar daca unele ti se par imposibile. Acum este momentul ideal sa visezi, sa faci planuri si sa indraznesti. Desi lucruri nu vor functiona imediat, vei avea parte doar de impliniri. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Vei avea senzatia ca cel de langa tine nu mai are incredere si te vede cu alti ochi. Nu te lasa inselat de aparente si cauta sa gasesti care este motivul pentru care comportmentul sau este atat de diferit. Sunt necesare mai multe gesturi tandre din partea ta! Numarul norocos al zilei: 7.

Citeste continuarea pe teotrandafir.com