Sfatul zilei pentru 9 decembrie: Ce trebuie să facă fiecare zodie

Leii incep o noua etapa in viata lor si au nevoie de sprijinul celorlalti. Una dintre zodii va fi aproape de Leu in aceasta perioada. Citeste sfatul zilei de 9 decembrie 2015 pentru zodia ta!

08 dec. 2015, 12:44
Sfatul zilei pentru 9 decembrie: Ce trebuie să facă fiecare zodie

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Azi nu te simti tocmai in largul tau si nu stii ce e de facut ca sa te exprimi in voie. Ai senzatia ca orice ai face, lucrurile se complica din ce in ce mai mult. Mai bine abtine-te de la comentarii decat sa spui ceva nepotrivit. Retrage-te si incarca-ti bateriile pentru o zi mai buna. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Iti dai tot interesul sa faci lucrurile ca la carte si esti extrem de suparat atunci cand vezi ca rezultatele nu cresc de la o zi la alta. Nu e nicio problema. Succesul nu se umfla precum cozonacul, ci trebuie sa stea mult la dospit daca vrei sa dureze. Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Lasa ratiunea sa vorbeasca si nu mai actiona prieteneste cu absolut nimeni. Fa-ti timp pentru a-ti pune ordine in ganduri si vezi de cate ori ai gresit. Agata-te de lucrurile de care esti 100% convins si perfectioneaza-ti abilitatile de care esti deja constient. Numarul norocos al zilei: 7.

Citeşte mai multe pe revista Teo