Sfatul zilei: Probleme pentru multe zodii!

Racii preiau problemele celor din jur si simt ca nu mai fac fata stresului care se acumuleaza mai mult ca oricand. Citeste sfatul zilei de 21 noiembrie 2015 pentru zodia ta!

20 nov. 2015, 16:51
Sfatul zilei: Probleme pentru multe zodii!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

E bine sa fii revolutionar, dar ti-ai ales un moment foarte prost. Prietenii tai au mare nevoie de tine chiar daca nu stiu cum sa iti arate asta ori tu consideri ca nu te baga in seama. Nu de rupe de restul lumii si nu crea tendinte separatiste pentru ca tu vei fi cel care se va plange ulterior ca nimic nu merge in viata ta. Numarul norocos al zilei: 9.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai pus mult suflet intr-un proiect care a esuat lamentabil. Nu te intrista pentru ca nu a fost deloc vina ta. Uneori, planurile pe care ni le facem nu depinde 100% de noi. Exista o serie de factori pe care nu ai cum sa ii prevezi, chiar si atunci cand stai cu lista in mana si notezi toate eventualele posibilitati. Numarul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ti se pun obstacole in viata, iar tu te simti ca la maraton. Faci munca asa cum trebuie si te intrebi unde gresesti sau de ce iti scapa anumite lucruri care nu ar trebui sa iti strice demersurile. Data viitoare cand te mai apuci de ceva complex, asigura-te ca ai acoperit toate neajunsurile si ca vei gasi portita necesara pentru a te apara in caz de bucluc. Numarul norocos al zilei: 27.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ii intelegi foarte bine pe oamenii care nu isi gasesc locul in viata, care sufera enorm pentru ca nu se fac intelesi. Cu toate astea, ai si tu limitele tale si nu o poti face pe psihologul pentru toata lumea. Ai suficiente poveri de tras cu tine, iar daca mai vin si greutatile celorlalti drept bonus, simti ca nu mai faci fata. Prioritizeaza-ti lista de ‘pacienti’ si ocupa-te mai mult de ale tale! Numarul norocos al zilei: 4.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu vei duce la bun sfarsit planul care deja se vede ca scartaie. Stabileste-ti o alta lista de idei si fa un studiu de impact inainte sa le pui in aplicare. Unele pot fi de un real succes, altele pot fi niste chestiuni de umplutura pentru a acoperi golul lasat in urma. Numarul norocos al zilei: 3.

Citeşte mai multe pe eva.ro