Sfatul zilei de 19 octombrie pentru zodia ta: Fecioarele sunt înconjurate de oameni minunaţi

Fecioarele vor fi inconjurate de persoane minunate. Prezenta anumitor oameni in preajma este benefica pentru sanatatea psihica a acestor nativi. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

18 oct. 2015, 17:16
Sfatul zilei de 19 octombrie pentru zodia ta: Fecioarele sunt înconjurate de oameni minunaţi

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu avea 100% incredere in intentiile ‘bune’ ale celor din jur. Pastreaza-ti scepticismul pentru ca s-ar putea sa ai dreptate in multe privinte. Numarul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Un proiect nou, dar periculos pentru imaginea ta, se finalizeaza cu mare succes. Ai grija cui ii povestesti despre noua ta preocupare. Numarul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Nu te astepta la miracole care sa se petreaca de la o zi la alta. Asa ceva exista, dar nu este cazul azi pentru tine. Numarul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Nu turna gaz pe foc daca in familia ta deja e scandal mare. Incearca sa nu fi partinitor cu niciunul din membrii familiei. Numarul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Invata de la oamenii trecuti prin viata deoarece acestia sunt extrem de bogati in informatii cu ajutorul carora iti poti cladi un viitor luminos. Numarul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Tine minte oamenii cu care stai de vorba azi pentru ca acestia vor deveni foarte importanti pentru tine in urmatoarea perioada. Numarul norocos al zilei: 6.

Citeşte mai multe, pe revista Teo