Sfaturi ca să treci bine peste a doua întâlnire

Ai reusit. La scurt timp dupa prima intalnire te-a sunat ... Minunat! Dar, chiar si in cazul in care prima intalnire a decurs extrem de bine si v-ati simtit amandoi minunat, cea de-a doua este la fel de importanta pentru ca va stabili felul in care lucrurile vor evolua: fie veti merge mai departe impreuna, fie o veti lua pe cai separate.

05 aug. 2014, 04:48
Sfaturi ca să treci bine peste a doua întâlnire

Iata cateva sfaturi pentru a te asigura ca aceasta a doua intalnire nu este si cea de pe urma si ca vei reusi sa inchegi o relatie serioasa.

1. Schimba tinuta
Poate ca ai purtat jeansi, tocuri si o bluza draguta la prima intalnire. Frumos. De data aceasta insa, vei avea nevoie sa-i atragi atentia din nou si sa porti ceva care sa-l lase de-a dreptul cu gura cascata. Nu vrei insa o costumatie frivola si nici una care arata prea multa piele dar, atractia fizica este foarte importanta pentru barbati si ei trebuie sa o simta devreme in erlatie pentru ca lucrurile sa mearga mai departe. Asa ca e cazul sa-i arati cat esti de atragatoare imbracand o rochita ultramini sau pantaloni scurti.

2. Dezvaluie-i mai mult despre tine dar…nu prea mult
a doua intalnire Poate ca v-ati simtit extrem de bine la prima iesire, ati reusit sa va conectati incredibil de repede si ai impresia ca poti sa-i spui orice. Da, e frumos, pare perfect dar, nu o fa. E adevarat ca mai ales la cea de-a doua intalnire va veti cunoaste mai bine si veti povesti mai multe dar, dezvaluindu-i prea multe intimitati despre tine, l-ar putea alunga. Evident, nu e bine sa discuti despre fostele relatii, despre problemele financiare sau de sanatate, toate acestea fiind cat se poate de nepotrivite atunci cand vrei sa castigi un barbat.

Continuarea pe Lyla.ro