Sfaturi cum să cucereşti o femeie care te ignoră

Femeile care ignoră anumiţi bărbaţi nu o fac doar din cauză că nu le plac acei bărbaţi. Este foarte posibil ca acei bărbaţi, de fapt, să fie foarte pe placul femeilor care-i ignoră. Mai ales dacă motivele pe care le au ele nu pot fi înţelese de masculi.

27 oct. 2013, 08:53
Sfaturi cum să cucereşti o femeie care te ignoră

Potrivit ultimelor cercetări, femeile nu ignoră bărbaţii care le curtează din cauza faptului că nu-i plac. Mai mult decât atât, este foarte posibil că, în ciuda faptului că există ceva atractiv pentru ele în bărbaţii respectivi, ar putea să aleagă să-i ignore din motive cu adevărat neaşteptate. Pentru a reuşi să treacă de acele bariere, bărbaţii ar trebui să ştie ce pot face în primul rând pentru a atrage atenţia şi pentru a demonstra că pot fi parteneri ideali.

1. Nu renunţa!

Este foarte probabil ca o femeie care dă impresia că nu te vrea deloc, până la urmă să cedeze presiunilor tale, chiar dacă o face numai pentru a scăpa de tine. Atunci este şansa ta, însă trebuie să te înarmezi bine, pentru că va căuta orice motiv să te distrugă şi să îţi piară cheful de a o mai curta.

Citeşte şi Cum să cucereşti femeile sexy, dar inabordabile

2. Nu te comporta stupid!

Dacă vezi că femeia pe care o doreşti are tendinţa de a te evita şi de a te ignora, orice ai încerca, nu recurge la metode idioate de a-i capta atenţia. Mesajele siropoase pe net şi cadouaşele trimise nu vor avea niciun efect. Mai mult decât atât, vor face să pari că eşti disperat.

3. Fă-o geloasă!

În acelaşi timp în care flirtezi cu ea, flirtează şi cu alte femei cu care eşti sigur că-ţi merge. Ideea este să o faci pe cea dorită să vadă că eşti un bărbat dezirabil de o femeie hoţ. Acest lucru o va face să-şi pună întrebări cu privire la propria persoană şi cu privire la motivul pentru care tu nu îi mai dai atenţia „cuvenită”.

Continuarea pe Lyla.ro

http://lyla.ro/relatii/cum-cuceresti-o-femeie-care-te-ignora/