Sfaturi „de aur” pentru mamele singure

Nu e nimic mai frumos pe lume decât să fii mămică. E adevărat, sunt şi zile în care te intrebi cum o să te descurci cu toate şi dacă efortul pe care îl faci va fi suficient. Însă, la finalul fiecarei zile, când tragi linie şi-ţi numeri izbânzile, nu poti decât să fii recunoscătoare pentru miracolul pe care îl trăieşti.

24 iul. 2014, 06:54
Sfaturi „de aur” pentru mamele singure

1. Aminteşte-ţi că eşti minunată şi fii mândră de tine

Absenta unui partener cu care sa imparti responsabilitatile de parinte te motiveaza cu atat mai mult sa te concentrezi pe relatia pe care o ai cu copilul tau. Educatia lui sta in mainile tale, asa ca gandeste-te la toate lucrurile grozave pe care ai dori sa le invete de la tine si la lectiile importante de viata pe care vrei sa i le dai. Esti o mamica extraordinara si curajoasa, care infrunta totul pentru puiul ei. Fii mandra de tine pentru asta! Micutul tau are o mama puternica si independenta, pe care o va admira din toata inima mai tarziu.

Citeşte şi Secrete de mămică: Cum să îţi rezolvi treburile pe parcursul zilei

2. Nu te sfii să ceri ajutorul

O vorba spune ca, pentru a educa un copil, e nevoie de un sat intreg. Apeleaza fara retineri la oamenii pozitivi din viata ta, de la care simti ca micutul tau ar avea ce invata, si incurajeaza-l sa cultive prietenii si sa discute deschis cu toti cei care tin la voi.

Citeşte continuarea pe SfatulParintilor.ro.