Sfaturi de la Osho pentru fiecare zodie

Osho este considerat unul dintre cei mai mari înțelepți ai zilelor noastre. Vezi care sunt lecțiile pe care trebuie să le înveți de la el, în funcție de zodie.

25 sept. 2015, 10:09
Sfaturi de la Osho pentru fiecare zodie

Berbec

Treci printr-o serie de experiențe grele, care au scopul de a te întări și de a te umple de înțelepciune. In viață, este inedicat să iei lucrurile așa cum îți vin, pentru că vei găsi o explicație pentru orice. Sfatul tău de la Osho: „nu vreau să îl venerezi pe Buddha. Vreau să devii Buddha.

Taur

În viață cauți, înainte de orice, dragoste. Trebuie, însă, să înțelegi că iubirea pe care o dorești este chiar în inima ta. Dacă încetezi să mai ai așteptări de la ceilalți, vei reuși să fii fericită. „Dragostea nu este posesivă. Dragostea înseamnă libertatea celuilalt. Dragostea este un dar necondiționat, nu este o povară” sunt vorbele lui Osho pe care trebuie să ți le amintești mereu. 

Gemeni

Ești mereu la extreme, de aceea viața te va purta dintr-o parte în alta, până când vei învăța din aceste experiențe neplăcute și vei reuși să atingi un echilibru. „Viața se repetă fără înțeles. Dacă nu devii tu înțelept, se va repeta la nesfârșit, ca o roată” este lecția pe care Osho îți recomandă să o înveți.

Citeşte mai multe pe unica.ro