Sfaturi despre relaţia de cuplu de la cine te aştepţi mai puţin

De obicei, oamenii primesc sfaturi despre relatiile de cuplu de la prieteni, reviste pentru barbati/femei, site-urilor (ei da ca acesta) si, chiar daca nu vor, de la propriile familii. Dar daca cele mai bune sfaturi le-ar primi de la persoane pe care abia le cunosc? Glo.msm.com a intrebat oameni de pe strada, inclusiv un taximetrist, un copil de 7 ani si chiar un avocat specializat in divorturi ce cred ei despre dragoste si relatiile de cuplu.

21 oct. 2014, 19:31
Sfaturi despre relaţia de cuplu de la cine te aştepţi mai puţin

Iata cele mai inspirate raspunsuri. Si n-ar trebui sa le ocolesti:

1. „Fetele ar trebui sa se casatoreasca in jurul varstei de 27-28 de ani. N-ar trebui sa se marite cu primul lor iubit. Ar trebui sa astepte o vreme De ce 27 sau 28 de ani? Pentru ca la 19-20 nu esti la varsta perfecta”, considera Sarai, o fetita de 7 ani care vrea sa devina scriitoare.

2. „Si-a iubit copii, insa pe mine m-a iubit si mai mult”, s-a confesat bunicuta Doris, in legatura cu sotul de 61 de ani. (Impreuna au avut 3 copii, 5 nepoti si un stranepot). „Intotdeauna mi-a incurajat visele. Acum ca el nu mai este, inca am propria identitate ca artist si ca persoana. Supravietuitorii sunt acei oameni care nu-si pierd identitatea ca persoane indiferent de cat il iubesc pe celalalt.”

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.