Sfaturi prețioase de la bunica Emilia: „Iubiți-vă obosite, ciufulite, nemachiate! Fiți femei fericite, nu fiți femei perfecte”

Bunica Emilia, o prezență constantă pe internet, le-a oferit femeilor mai multe sfaturi prețioase pentru a se simți mai bine în pielea lor și mai fericite în fiecare zi.
Alina Costache
26 mai 2024, 15:54
Sfaturi prețioase de la bunica Emilia: „Iubiți-vă obosite, ciufulite, nemachiate! Fiți femei fericite, nu fiți femei perfecte”
Sfaturi prețioase de la o bunicuță cochetă: „„Iubiți-vă obosite, ciufulite, nemachiate! Fiți femei fericite, nu fiți femei perfecte”

Bunica Emilia, una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite bunicuțe din mediul online, este foarte de apreciată pentru felul său de a fi și pentru blândețea de care dă dovadă de fiecare dată când vorbește cu fanii săi, fiind un exemplu pentru femeile de pe internet.

Citește și: Cum înfrunţi singurătatea pe şosele: sfaturi pentru şoferii de tir

Sfaturi prețioase de la bunica Emilia

Bunica Emilia nu împărtășește cu urmăritorii săi doar sfaturi pre’ioase de viață, venite din propriile sale experiențe, ci și rețete gustoase, impresii despre diverse subiecte, sfaturi de curățenie și alte lucruri interesante.

În urmă cu ceva timp, bunicuța le-a oferit urmăritoarelor sale din mediul online și un sfat fără de care unele dintre ele chiar nu ar fi putut face față presiunilor sociale. Știm cu toții că, în ultima vreme, tredurile impuse de mediul înconjurător le fac pe doamne și domnișoare să se devalorizeze și să se ascundă în spatele a ceea ce nu sunt. Vor să atingă perfecțiunea falsă, în loc să își promoveze frumusețea naturală, astfel că bunica Emilia a venit în ajutorul lor!

E le sfătuiește pe toate femeile să pună mai mult preț pe naturalețe și pe fericirea lor și să nu se mai sfiască să se iubească așa cum sunt, fie că sunt obosite după o zi solicitantă la birou, ciufulite după atâtea treburi casnice sau nemachiate pentru că pur și simplu nu au avut o zi bună.

Mai mult decât atât, bunicuța celebră în online le spune că, chiar dacă se tem că nu vor fi plăcute de bărbații din viețile lor, trebuie să înțeleagă că un bărbat adevărat le iubește tocmai pentru imperfecțiunile lor, și nu pentru această mască a văditei perfecțiuni.

„Femei, iubiți-vă obosite, ciufulite, nemachiate! Fiți femei fericite, nu fiți femei perfecte. Nici bărbații nu așteaptă de la voi să fiți femei perfecte”, a fost sfatul oferit de bunica Emilia în mediul online.

Citește și: Cum să economisești bani la cumpărăturile zilnice. Iată 10 sfaturi eficiente

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!