SFATURI să-ţi păstrezi bronzul natural pentru mai mult timp

După ce te-ai chinuit toată vara să obţii un bronz perfect, ar fi şi păcat să nu îl întreţii. Descoperă câteva sfaturi care te vor ajuta să-ţi păstrezi bronzul natural pentru mai mult timp.

04 sept. 2017, 19:59
SFATURI să-ţi păstrezi bronzul natural pentru mai mult timp

Hidratează-ţi pielea. Nu există nicio modalitate mai bună de a-ţi păstra tonul pielii decât aceea de a-ţi da cu loţiune de corp regulat. După o vară la soare, trebuie să îţi hidratezi pielea în fiecare zi, potrivit eva.ro.

Fă duşuri reci. Băile calde îţi pot deshidrata pielea, ducând la o exfoliere mai rapidă. Optează pentru duşurile reci şi utilizează un ulei de duş hidratant pentru a-ţi păstra culoarea.

Exfoliază-te. Ar putea fi ultimul lucru la care te gândeşti, dar este foarte important să îţi exfoliezi corpul o dată pe săptămână. Trebuie să se facă delicat, fără a insista!

Adoptă o dietă bogată în beta-caroten. Diverse studii au arătat că o dietă bogată în beta-caroten, acel tip de pigment roşi-portocaliu, poate reda strălucirea pielii de vară din interior. Cele mai bune surse naturale sunt caisele, cartofii dulci, mango, dar mai ales morcovii.

Bea apă. Nu consuma apa doar când e foarte cald. Hidratarea regulată poate contribui la prelungirea duratei de viaţă a celulelor, inclusiv a celulelor bine bronzate de la suprafaţă, şi, de asemenea, pentru înfrumuseţarea şi netezirea pielii.

Poartă alb. Acesta este un truc încercat şi testat pentru a crea iluzia unei culori mai întunecate a pielii. Hainele în culori deschise nu va prelungi bronzul tău natural, dar îl va accentua atunci când începe să dispară.

Citeşte şi Tot ce trebuie să ştii despre un bronz frumos. Iată ce uleiuri trebuie să foloseşti