Sfaturi sănătoase pentru o siluetă frumoasă

Traim intr-o epoca in care este cultivata, prin diverse mijloace, imaginea femeii filiforme. Nu e asadar de mirare ca multe tinere au o perceptie distorsionata asupra propriului corp si se considera plinute daca nu (mai) incap in jeansi talia S sau intr-o fusta talia 36. Solutia la care recurg: curele de slabire, mai mult sau mai putin sanatoase.

13 mai 2015, 05:41
Sfaturi sănătoase pentru o siluetă frumoasă

Dincolo de obsesia aproape maladiva de a fi slab(a), promovata de mass-media zilelor noastre, ne putem dori sa scapam de adevaratele kilograme in plus pur si simplu ca sa ne simtim mai bine in propria piele si mai impacati cu noi insine. Nu este nici o problema, atat timp cat regimul pe care il urmam se inscrie in limite rezonabile si nu ne pune in pericol sanatatea.

De kilogramele nedorite putem scapa cu doua conditii: sa ne schimbam obiceiurile alimentare si sa facem mai multa miscare. Nu trebuie sa practicam neaparat sport de performanta. Putem, de exemplu, sa mergem mai mult pe jos, sa urcam pe scari in loc sa luam liftul, sa facem putina gimnastica (acasa
sau la sala, in functie de timp si buget).

Orice cura de slabire reusita se bazeaza pe cateva principii solide. Este foarte important sa avem rabdare, adica sa ne acordam cel putin o luna ca sa dam jos 2-3 kilograme.

Citeşte continuarea pe antenasatelor.ro.