Sfaturile lui Anghel Iordănescu pentru Gigi Becali după remiza cu FC Zurich

Anghel Iordănescu a vorbit la finalul partidei Steaua - FC Zurich 1-1 despre jocul roș-albaștrilor, despre șansele la calificare și despre faptul că trupa condusă de Reghecampf are nevoie de un atacant mai bun decât Golubovici.

21 oct. 2016, 05:44
Sfaturile lui Anghel Iordănescu pentru Gigi Becali după remiza cu FC Zurich

„Cred ca Steaua putea sa castige. Din pacate, nu a stiut sa gestioneze bine ultimele minute, din acest punct de vedere a pierdut doua puncte extrem de importante.

Daca ar fi avut 4 puncte in grupa, era cu totul si cu totul altceva. Chiar merita aceste 3 puncte, dar nu a gestionat bine ultimele minute ale jocului.

Adi Popa a facut o partida buna, a jucat foarte bine, a fost unul dintre jucatorii care au tras echipa dupa el. Dupa parerea mea, Gigi Becali ar trebui sa-i mareasca salariul. Este un jucator care in momentul de fata ajuta foarte mult echipa.

Sanse de calificare ar mai fi, insa practic Steaua trebuie sa castige in deplasare. Nu poate sa se califice daca nu castiga si in deplasare.

Poate golul marcat il va descatusa pe Golubovici, dar cred ca Steaua are nevoie de un varf de mai mare valoare”, a explicat Iordanescu.

Steaua a rămas fără victorie în acest sezon de UEFA Europa League. Echipa antrenată de Laurențiu Reghecampf a remizat, 1-1, acasă cu FC Zurich, echipă din Liga a II-a elvețiană.

Steaua a deschis scorul prin Golubovic, în minutul 63. Bosniacul a marcat primul său gol pentru Steaua, în toate competițiile, din pasa lui Adi Popa. Elvețienii au egalat în minutul 86, prin Kone.