Sfaturile lui Cătălin Botezatu pentru vestimentaţia lui Băsescu, Ponta şi Antonescu

"Lui Traian Băsescu i se potriveşte bleumarinul, Victor Ponta este avantajat de gri, iar Crin Antonescu se poate juca cu vestimentaţia", îi sfătuieşte designerul Cătălin Botezatu pe cei mai importanţi oameni politici.

23 feb. 2013, 08:47
Sfaturile lui Cătălin Botezatu pentru vestimentaţia lui Băsescu, Ponta şi Antonescu

„Politicienii trebuie să aibă o ţinută demnă, care să îi reprezinte, deşi se poartă foarte mult culoarea. Decenţa vestimentară trebuie să îi caracterizeze, precum şi pe doamnele din politică. În schimb, orice om se poate îmbrăca în particular în funcţie de ceea ce doreşte”, a declarat Cătălin Botezatu, la România TV.

„Lui Traian Băsescu i se potrivesc nuanţele de bleumarin, asociate cu cravate cu dungi sau cu buline foarte mici. Domnului Ponta îi recomand nuanţe mai deschise, chiar dacă i s-ar potrivi şi lui i s-ar potrivi din nuanţele bleumarinului, dar griurile i se potrivesc mult mai bine. Şi domnului Antonescu, dat fiind faptul că a filtrat la un moment dat cu lumea fashion-ului, i se potrivesc culorile mai vii, se poate juca cu vestimentaţia”, îi sfătuieşte designerul român pe cei trei politicieni.

Botezatu a subliniat că uneori putem deschide un costum mai închis cu o cravată fantasy.