SFINTII MIHAIL SI GAVRIL: Cui trebuie să trimiţi mesaje de SF. MIHAIL şi GAVRIL. Nume derivate de la Mihail şi Gavril

Zi de mare sărbătoare pentru creştinii ortodocşi, astăzi de praznicul Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil. Sunt strict interzise treburile casnice, iar cei care nu se vor supune acestei reguli vor avea parte de mare chin înaintea morţii.

08 nov. 2016, 06:32
SFINTII MIHAIL SI GAVRIL: Cui trebuie să trimiţi mesaje de SF. MIHAIL şi GAVRIL. Nume derivate de la Mihail şi Gavril

Superstiţiile mai spun că astăzi e bine să nu te cerţi şi să nu bârfeşti. Cei care încalcă aceste reguli vor fi urmăriţi de ghinion vreme de 5 ani. Credincioşii spun că cei care aprind acum o lumânare vor avea parte de fericire şi sănătate, iar cei care vor ţine post vor fi feriţi de boli şi lovituri. Cei doi Mari Sfinţi sunt şi patronii Jandarmeriei Române pentru că ei sunt simbolurile luptei împotriva răului şi păzesc oamenii de la naştere până la moarte. Cu ocazia acestei sărbători, peste un milion trei sute de mii de români îşi vor serba ziua de nume.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL. Sărbătoriţii cu numele SFINTILOR MIHAIL şi GAVRIL şi nume derivate îşi sărbătoresc în data de 8 noiembrie onomastica.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL: Ce se întîmplă dacă plouă sau e frig pe 8 noiembrie

Nume derivate din Mihail: Mihai, Mihaela, Mihaiela, Michi, Misa, Mihaita, Misu, Mihnea, Mihaila, Mihalache, Mihalcea sau Mihut.

SFINTII MIHAIL SI GAVRIL: De ce trebuie să aprindem o lumânare în această zi

Nume derivate din Gabriel: Gavrila, Gabi, Gabriel, Gabita, Gabriela, Gabita.

În limba ebraica, Gavriil se traducere “Dumnezeu este puterea mea”, iar Mihail se traduce “Cine-i ca Dumnezeu”.

MESAJE DE SFINTII MIHAIL SI GAVRIL: Trimite o URARE, un SMS de SF. Mihail si Gavriil