Shakira a uitat de Pique. Spaniolii au aflat cine este iubitul celebru al divei din Columbia

Shakira a trecut definitiv peste divorțul de Pique și are un nou iubit. Spaniolii au aflat că Shakira are o relație cu Lewis Hamilton, celebrul pilot britanic de Formula 1. Shakira a fost prezentă la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, pentru a-l susține pe Hamilton.

16 iun. 2023, 16:03
Shakira a uitat de Pique. Spaniolii au aflat cine este iubitul celebru al divei din Columbia

Shakira a trecut la nivelul următor și a schimbat sportul, atunci când a început o nouă relație. După ce a fost căsătorită cu Gerard Pique, fotbalistul Bracelonei, Shakira are acum un alt iubit celebru, din Formula 1.

„Shakira și Lewis Hamilton au fost surprinși în timp ce se sărutau și se îmbrățișau. Cei doi au arătat semne de afecțiuni și s-au sărutat în fața prietenilor apropiați.

Mai multe persoane prezente la Grand Prix-ul Spaniei, de la Barcelona, susțin că i-au văzut pe cei doi în timp ce se sărutau în paddock-ul de la Montmelo. Surse apropiate de familia Shakirei au confirmat că relația ei cu Lewis este încă la început și o descriu ca fiind lumina care îi aduce fericirea cântăreței columbiene.”, au scris jurnaliștii de la Marca.

Citește și  Valentino, Monster Energy, Tommy Hilfiger, Puma, Sony, Bose, MV Augusta Motorcycles, IWC, Petronas, Bell Helmets și Gran Turismo Sport.

Nu este pentru prima dată când Shakira asistă la cursele de Formula 1, de la boxele echipei Mercedes, semn că relația dintre Shakira și Hamilton devine din ce în ce mai stabilă. Chiar dacă nu a fost confirmată de niciunul dintre cei doi, relația nu mai poate fi ascunsă, mai ales după ce ei au fost surprinși pe un iaht, după Marele Premiu de la Miami

Lewis Hamilton este septuplu campion mondial în Formula 1 și are o avere impresionantă, doar salariul lui anual fiind de 50 de milioane de euro. În afara salariului, el mai are contracte de reprezentare cu Valentino, Monster Energy, Tommy Hilfiger, Puma, Sony, Bose, MV Augusta Motorcycles, IWC, Petronas, Bell Helmets sau Gran Turismo Sport.

Citește și  SAGA Festival – RECORD de bilete vândute și extinderea spațiului de festival. Loreen, câștigătoarea Eurovision 2012 și 2023, se alătură line-up-ului SAGA

După ce a divorțat de Pique, Shakira a mai fost surprinsă în trecut și în compania lui Tom Cruse. Chiar dacă Tom Cruise părea foarte interesat de o posibilă relație cu Shakira, diva din Columbia nic nu a vrut să audă despre o astfel de idilă și ”l-a trimis la plimbare” pe celebrul actor.