Show de senzație la Festivalul Mamaia! Cum s-a prezentat pe scenă Marina Voica la nu mai puțin de 86 de ani: „Ce poate fi mai minunat?”

Festivalul de la Mamaia se anunță a fi incendiar! Deja, încă din timpul repetițiilor, Marina Voica a făcut spectacol, cu toate că a ajuns la onorabila vârstă de 86 de ani.

25 aug. 2023, 19:55
Show de senzație la Festivalul Mamaia! Cum s-a prezentat pe scenă Marina Voica la nu mai puțin de 86 de ani: „Ce poate fi mai minunat?”
Show de senzație la Festivalul Mamaia! Cum s-a prezentat pe scenă Marina Voica la nu mai puțin de 86 de ani: „Ce poate fi mai minunat?”

Astăzi s-au desfășurat repetițiile pentru Festivalul de la Mamaia, iar Marina Voica a făcut un show de senzație și a impresionat publicul cu prestația sa scenică remarcabilă, la vârsta de 86 de ani. Cântăreața de muzică ușoară și-a demonstrat abilitățile vocale, care s-au dovedit la fel de strălucitoare ca întotdeauna. După o pauză de 11 ani, Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia își redeschide porțile în data de 25 august 2023 și se va întinde pe parcursul întregului weekend. Locul desfășurării evenimentului este Piațeta Perla din Mamaia.

Citește și: Visul pe care Marina Voica a reușit să și-l împlinească abia după ce s-a căsătorit: „Era ca și când aș fi mers pe Lună”

Această ediție a festivalului este una aniversară, adunând pe scenă cei mai eminenți artiști din domeniul muzicii ușoare din România. Cu bucurie, spectatorii vor avea ocazia să asiste nu doar la recitalurile acestor artiști, ci și la spectacolul oferit de Orchestra Festivalului, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Artiștii s-au pregătit prin repetiții intense pentru ca această reprezentație să fie deosebită, inclusiv Marina Voica, care la cei 86 de ani ai săi a interpretat live melodia „Și afară plouă, plouă”. Aurelian Temișan, împreună cu dirijorul orchestrei, au fost plăcut surprinși de calitățile vocale remarcabile ale acestei interprete.

Juratul de la emisiunea „Te cunosc de undeva” a imortalizat momentul interpretării Marinei Voica și a distribuit clipul video pe platformele de socializare. În imagini, se poate observa cât de emoționat este artistul, exprimându-și admirația în fața prestației impresionante a Marinei Voica.

„Marina Voica (86 de ani) cântă live, cu orchestra – Mamaia 2023 – Avem pe scenă o întreagă istorie! Ce poate fi mai minunat?”, a scris Aurelian Temișan în descrierea videoclipului.

În seara de vineri, începând cu ora 19:00, pe scena evenimentului vor performa artiști precum Călin Geambașu, Florentina Ciuna, Narcisa Suciu, Xenti și Andreea Runceanu, Alexandra Ungureanu, Carmen Trandafir, Andrei Bănuță, Romanița Duminică și K1.

De asemenea, trupe remarcabile precum Direcția 5 și Holograf vor susține concerte în aceeași seară. În cadrul acestei seri, vor fi prezentate și momente speciale, inclusiv omagieri aduse memoriei Mihaelei Runceanu și Mădălinei Manole.

Pe lângă spectacolele artistice, vor avea loc momente de înmânare a trofeelor pentru cei care au adus o contribuție semnificativă de-a lungul timpului la Festivalul Mamaia. De asemenea, se va aduce un omagiu special celor care au fost parte din istoria festivalului, dar nu mai sunt printre noi.

Evenimentul este deja sold-out. Din fericire, festivalul va putea fi urmărit live la TVR2, Magic TV, Kiss TV și Rock TV, începând cu ora 19:00. “Ne face o plăcere deosebită să fim parte la acest festival cu totul și cu totul special”, a transmis Horia Ghibuțiu, ofițerul de presă al festivalului.

Acesta a mai adăugat că festivalul este “o foarte frumoasă legătură între vechi și nou. Practic, încercăm să ducem mai departe tradiția acestuia, nu doar prin calitatea interpreților care i-au adus glorie festivalului în sine, ci și prin punerea în scenă”, potrivit click.ro.

Citește și: Ce tarif are Irina Loghin pentru a cânta la un eveniment. Nici Marina Voica nu se lasă mai prejos, sumele cerute fiind piperate