Show în Parlament la discursul lui Zelenski. George Simion, ironizat de USR: „Lasă, Georgică, degeaba ai tu tricolorul acolo, dacă tot pentru Moscova lucrezi”

George Simion, președintele AUR, a fost prezent în această seară la intervenția președintelui Ucrainei în Parlamentul României. În timp ce Zelenski se adresa senatorilor și deputaților, George Simion transmitea live pe facebook.

04 apr. 2022, 21:49
Show în Parlament la discursul lui Zelenski. George Simion, ironizat de USR: „Lasă, Georgică, degeaba ai tu tricolorul acolo, dacă tot pentru Moscova lucrezi”

George Simion l-a ignorat pe Zelenski, dar a rămas în sală spre deosebire de fosta sa colegă, Diana Şoşoacă. „Ştii ucraineană, nu te-a interesat discursul lui Zelenski?”, l-a întrebat Bogdan Rodeanu pe George Simion.

Volodimir Zelenski s-a adresat Parlamentului României: „Rusia nici nu se mai ascunde, vorbeşte deschis despre masacru şi despre ştergerea poporului ucrainean”
Liderul AUR i-a reproşat deputatului USR că purta un însemn cu steagul Ucrainei: „Vă lipseşte roşu”.

„Lasă, Georgică, degeaba ai tu tricolorul acolo, dacă tot pentru Moscova lucrezi. Tot alte interese reprezinţi, nu te mai da mare patriot. Ştii ce s-a vorbit despre Moldova?”, a replicat Rodeanu, moment în care George Simion a spus că Moldova e următoarea”.

”Atât timp cât o să fim alături de Ucraina şi alături de Occident şi cât vom lucra împotriva Federaţiei Ruse, Republica Moldova va fi apărată”, a conchis Rodeanu.

În timpul discursului preşedintelui ucrainean, Volodimir Zelenski, în Legislativul de la Bucureşti, parlamentarii AUR au pus pe bănci steagul României.

Diana Şoşoacă, postări HALUCINANTE înainte discursului lui Zelenski din Parlamentul României: „Acest cetăţean ucrainean s-a pripăşit printr-un buncăr din Braşov. Odată ce l-ai invitat pe Zelenski, trebuie să-l inviţi şi pe Putin!”
Liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”.

„Noi am pregătit nişte steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit nişte steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

În timp ce preşedintele ucrainean le vorbea senatorilor şi deputaţilor, George Simion, fără a asculta discursul, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

Liderul AUR, deputatul George Simion, a acuzat un „spectacol televizat în stil Hollywood”. „Noi am pregătit niște steaguri ale României, iar cei de la USR au pregătit niște steaguri ale Ucrainei”, a adăugat Simion.

În timp ce președintele ucrainean le vorbea senatorilor și deputaților, George Simion, fără a asculta discursul, comunica pe Facebook cu persoanele care îi urmăreau live-ul.

„Avem 500.000 de români în Ucraina, de care clasa politică românească nu s-a interesat. Domnul Zelenski nu vorbește despre terorizarea românilor din Ucraina, spune despre Nicolae Ceaușescu. Rusia este un stat agresor, în frunte cu un criminal de război, Vladimir Putin. Dar și Ucraina, nu se poate compara, dar vreau să subliniez că și Ucraina a fost un stat care s-a purtat urât cu românii care trăiesc acolo. Cineva trebuie să le zică faptul că nu se mai poate întâmpla ce s-a întâmplat în ultimii 30 de ani cu deznaționalizarea românilor”, a declarat George Simion, chiar în timpul discursului susținut de Volodimir Zelenski în Parlamentul României.

George Simion a declarat că se aștepta ca președintele Ucrainei să-și ceară scuze în fața poporului român pentru modul în care au fost tratați etnicii români de-a lungul timpului în statul rupt din URSS. A vorbit președintele unui stat care în acest moment e în război, agresat de către o Rusie imperialistă, ocupantă, cum o cunoaștem de-a lungul istoriei noastre. Știm cum s-a purtat. Dar noi avem niște interese, avem niște etnici români a căror identitate trebuie apărată și de care nu ne ocupăm. Nu s-a ocupat Klaus Iohannis. Ucraina, fie că a fost condusă de Kuchma, Yanukovych, Yushchenko, Poroshenko sau domnul Zelenski, și-au bătut joc de jumătatea de milion de români care trăiesc acolo. Cineva trebuie să zică și asta. Că-i va respecta de-acum încolo, să dea Domnul!”, a mai comentat Simion.


loading...