Show incendiar cu Corina Bud în rol de dansatoare la bară. A dansat mai bine ca o profesionistă GALERIE FOTO

Corina Bud a făcut un show de zile mari. Blonda şi-a arătat calităţile de dansatoare la bară. Ea a încercat mişcări de dans la bară într-un club din Capitală, având-o ca îndrumătoare pe nimeni alta decât Emma Haslam, cea mai grasă dansatoare la bară.

24 iun. 2014, 09:39

Corina Bud, îmbrăcată provocator, într-un costum de culoare neagră cu dantelă, a demonstrat, cu mişcări lascive, cât de senzuală şi de flexibilă este, scrie libertatea.ro. Blonda s-a descurcat cel puţin la fel de bine ca o profesionistă în materie de dans la bară.

În plus, Corina Bud a arătat de senzaţie pe bară, formele ei apetisante ieşind în evidenţă mai bine ca niciodată.

Citeşte şi DANSATOARE la BARĂ, surprinse în ipostaze EXPLICITE ce duc bărbaţii în ISPITE FOTO

„Mie întotdeauna mi-au plăcut femeile cu forme şi le-am susţinut mereu. Pe Emma o admir şi respect foarte mult. Mi se pare incredibilă performanţa la care a ajuns. Dansul la bară nu este unul foarte simplu, ci implică mult antrenament. Oamenii trebuie să înţeleagă că acest dans nu reprezintă o activitate de ordin sexual, ci este un sport în adevăratul sens al cuvântului”, a declarat Corina.

Citeşte şi Reacţia unor STUDENŢI după ce o TÂNĂRĂ a început să se DEZBRACE din senin în BIBLIOTECĂ VIDEO

„Nici nu vă puteţi imagina cât de mult efort puteţi depune la acest tip de miscare. Nu este deloc uşor. Eu când am început pentru prima dată am căzut încontinuu. Atunci am luat lecţii de la o stripteuză pentru că noi nu avem astfel de profesoare în ţară”, a mai spus vedeta.