Şi-a anulat toate concertele şi va fi operată de urgenţă: „Vă rog să vă rugaţi pentru mine”

Momente grele pentru Janet Jackson. Cântăreaţa şi-a anulat întreg turneul „Unbreakable”, până în primăvară, anunţându-şi fanii că are probleme de sănătate şi trebuie să se opereze, fără a oferi mai multe detalii.

28 dec. 2015, 16:56
Şi-a anulat toate concertele şi va fi operată de urgenţă: „Vă rog să vă rugaţi pentru mine”

Janet Jackson a făcut anunţul pe pagina ei de Facebook, precizând că nu va da alte detalii despre afecţiunea pe care o are. În aceste condiţii, artista îşi amână turneul „Unbreakable” până în primăvară, urmând ca datele tuturor concertelor să fie reprogramate.

„Am aflat de la medici că trebuie să mă operez cât mai curând. Cu regret vă anunţ că trebuie să amân turneul „Unbreakable” până în primăvară. Fiecare dată va fi reprogramată. Vă rog să vă păstraţi biletele. Rugaţi-vă pentru mine, pentru familia mea şi pentru întreaga companie, în aceste clipe grele. Nu voi mai face niciun comentariu în plus”, a scris artista, pe contul ei oficial.

În ultimii ani, Janet Jackson a dispărut aproape complet din viaţa publică şi a evitat atenţia presei internaţionale, adoptând un stil de viaţă foarte discret şi locuind mai mult în Orientul Mijlociu, alături de cel de-al treilea soţ al ei, omul de afaceri Wissam Al Mana.