Şi-a aruncat Mercedes-ul din elicopter, după ce a pierdut un pariu. Imagini senzaţionale cu bolidul aruncat de la 300 metri VIDEO

Pentru a respecta termenii unui pariu pierdut, un rus și-a aruncat Mercedes-ul Gelandewagen de la o înălţime de 300 de metri, închiriind un elicopter pentru a face acest lucru. Clipul face furori pe reţelele de socializare.

20 dec. 2019, 17:26
Şi-a aruncat Mercedes-ul din elicopter, după ce a pierdut un pariu. Imagini senzaţionale cu bolidul aruncat de la 300 metri VIDEO

Doi moscoviţi, care se prezintă ca fiind bloggeri, au făcut un pariu, iar cel pierdut a trebuit să renunțe la vehiculul său de la o înălțime de aproximativ 300 de metri, relatează presa rusă.

Cei doi bărbați au închiriat un elicopter Mi-8 pentru a-și pune ideea în practică și au urcat acolo cu un Mercedes-Benz Gelandewagen, estimat între 650.000 și 1.2 milioane de ruble (între 9.400 și 17.400 de euro). Apoi, mașina a fost aruncată de la înălțimea de 300 de metri, lângă aeroportul Peski, din Petrozavodsk, în Karelia. Pe imagini se poate vedea mașina agățată de elicopter, suspendată deasupra copacilor, iar câteva clipe mai târziu coarda este tăiată sau desprinsă şi vehiculul cade.

Pentru a executa pariul cei doi au plătit aproximativ 3.600 euro, când în mod normal numai închirierea elicopterului pentru 20 de minute costă în jur de 2.300 euro. A fost ales oraşu Petrozavodsk, pentru că bloggerii nu au reușit să găsească o modalitate de a-și pune în practică ideea la Moscova.

Cu toate acestea, rămâne un mister pe ce au pus pariu cei doi. Oricum, poliţia a deschis o anchetă pentru a identifica circumstanţele acestui episod.