Şi-a bătut iubita cu coada de mătură şi cu vătraiul timp de o noapte. Bărbatul a fost arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Mărunţei, a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor calificat, după ce a lovit-o pe concubina sa, timp de o noapte, cu pumnii, picioarele, o coadă de mătură şi un vătrai, au anunţat luni, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

08 apr. 2019, 09:58
Şi-a bătut iubita cu coada de mătură şi cu vătraiul timp de o noapte. Bărbatul a fost arestat preventiv

Potrivit unui comunicat al instituţiei, femeia agresată a suferit mai multe leziuni traumatice şi necesită pentru vindecare 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Procurorii au reţinut că „inculpatul B.N.D. începând cu seara zilei de 30.03.2019 şi până în dimineaţa zilei de 31.03.2019, cu intenţie indirectă de a o omorî, i-a aplicat persoanei vătămate B.C., în vârstă de 50 de ani, concubina sa, mai multe lovituri la nivelul feţei, capului şi corpului cu pumnii, genunchii şi picioarele, cu o coadă de mătură şi un vătrai tip făraş, lovituri în urma cărora persoana vătămată a suferit mai multe leziuni traumatice, respectiv multiple echimoze, excoriaţii şi hematoame la nivelul feţei, capului, membrelor superioare şi inferioare şi corpului”.

Bărbatul a fost reţinut pe 6 aprilie, iar pe 7 aprilie instanţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului.