Şi-a decapitat mama şi şi-a făcut un selfie cu capul ei. Avocaţii tânărului susţin că e nevinovat. Cum îi justifică oribila crimă

Un barbat de 26 de ani din Bronx si-a decapitat mama si si-a facut un selfie cu capul ei. Curtea a decis ca baiatul era bolnav mintal si ca in acel moment nu putea face diferenta dintre rau si bine.

16 oct. 2016, 11:03

Bahsid McLean este acuzat de crima, dupa ce si-a ucis mama in apartamentul ei, in februarie 2016. A injunghiat-o in gat dupa ce i-a spus ca este un tata rau. Politia sustine ca imediat dupa crima, barbatul a alertat autoritatile spuanand ca mama lui lipseste.

Avocatii barbatului sustin ca el ar trebui achitat argumentand ca in acel moment, barbatul si-a ascultat „vocea din minte”, el fiind bolnav mental si s-au folosit fotografia in care barbatul apare zambind in timp ce tine in mana capul mamei sale pentru a demonstra acest lucru.

„Arata el ca cineva care stia ca ceea ce face este gresit?”, a intrebat avocatul, precizand ca McLean este bolnav si ca aude voci in mintea sa de cand avea 10 ani. Ba mai mult, el ar fi dependent de medicamente.

Potrivit politistilor, dupa ce si-a ucis mama, barbatul a mers la un magazin si a cumparat un fierastrau cu care a ciopartit-o pe femeie. Apoi, si-a facut un selfie cu capul ei, inainte de a pune trupul in saci de gunoi.

Trupul dezmembrat a fost gasit in patru valize diferite, aruncate in mai multe zone ale cartierului in care locuia. Mai tarziu, anchetatorii au descoperit si fotografia din telefonul barbatului.

Sursa: stirilekanald.ro