Şi-a distrus CĂSNICIA în câteva ore. O mireasă a ajuns în noaptea nunţii la închisoare dintr-un motiv frapant

O femeie din Marea Britanie şi-a distrus cea mai frumoasă zi din viaţă în câteva momente după ce s-a enervat mult prea tare pe angajaţii hotelului în care urma să îşi petreacă noaptea nunţii. Într-un final, ea a fost arestată şi şi-a petrecut noaptea în închisoare.

10 dec. 2014, 12:15

Kirsty Bigland, o femeie de 30 de ani, din Manchester, a vrut să se cazeze în camera de hotel alături de soţul ei, dar cei doi au ajuns să facă scandal după ce cartea de credit le-a fost refuzată, potrivit Mirror

Citeşte şi Şi-a legat SOŢUL la OCHI şi i-a spus ca are o surpriză pentru el în dormitor. Ce NEMERNICIE s-a întâmplat

Astfel, femeia a început să-i înjure pe angajaţi, fiind într-un final escortată din clădire de agenţii de pază. Mai mult, soţul ei nu s-a ţinut departe de incident, aşa că soţii şi-au petrecut noaptea nunţii în închisoare. Într-un final, din cauza înjurăturilor rasiste la adresa uşierului Mustapha Muhssen, mireasa a fost condamnată la 20 de săptămâni de închisoare cu suspendare, 150 de ore de muncă în folosul comunităţii şi a fost obligată să plătească daune de 400 de lire. Şocant este faptul că acest scandal le-a distrus şi căsnicia celor doi.

Citeşte şi Cum arată CUPLUL care îşi disperă vecinii cu PARTIDE de SEX interminabile şi zgomotoase: Poliţia vine zilnic

Băuse puţin şi avusese parte de o zi foarte fericită. Când au ajuns la hotel, ea era în rochia de mireasă. A avut de pierdut mult de pe urma scandalului care s-a iscat, a fost demonizată de media şi şi-a primit deja pedeapsa„, a declarat avocatul.