Şi-a dorit să sară cu paraşuta de majoratul ei şi a murit. Familia ei a privit toată scena de groază VIDEO

O tânără a sărit cu parașuta de majoratul ei și a murit, alături de instructorul ei. Familia sărbătoritei a privit scena cu groază.

29 mart. 2019, 08:29
Şi-a dorit să sară cu paraşuta de majoratul ei şi a murit. Familia ei a privit toată scena de groază VIDEO

Tânăra, Vanessa Ivonne Melendez Cardena, a împlinit 18 ani în weekend și a decis să își sărbătorească majoratul cu o săritură cu parașuta în Tequesquitengo din statul Mexican Morelos, scrie a1.ro.

Alături de alți patru parașutiști, eleva de liceu și instructorul ei, Mauricio Gutiérrez Castillo, în vârstă de 34 de ani, s-au pregătit de săritură, duminică.

Citeşte şi A sărit de la 60 de metri înălţime, dar paraşuta i s-a deschis prea târziu. Momentul terifiant al căderii în gol VIDEO

Ea și instructorul ei au murit, după ce parașuta lor nu s-a deschis, iar ceilalți patru parașutiști au aterizat în regulă.

Fata care își îndeplinea dorința de majorat a murit sub ochii îngroziți ai familiei ei.

Imaginile video complete de la tragedie arată cum membrii familiei tinerei îi caută trupul neînsuflețit, îngroziți.

Compania care a organizat săritura fatală cu parașuta insistă că nu a fost vorba despre un accident cauzat de o defecțiune a echipamentului.

Jorge Gaitán, directorul companiei Albatros Parachuting, susține că cineva a manipulat mecanismul de eliberare a parașutei.