Şi-a dorit un posterior generos şi a apelat la implanturi ilegale: Durerile sunt ingrozitoare FOTO

Pentru că şi-a dorit cu ardoare să devina model plus size, o tanara din SUA a apelat la implanturile in posterior, insa in loc de forme sexy, s-a ales cu dureri îngrozitoare.

15 oct. 2015, 12:24

Anivia Cruz-Dilworth şi-a dorit un posterior generos, pentru a fi în forma maximă pe podiumurile de modă, aşa că a apelat la o soluţie care îi promitea rezultate formidabile la costuri mai reduse decât în cabinetele esteticienilor. Anivia a plătit pentru injecţii cumpărate de pe piaţa neagră şi, mai mult, a convins şi alte femei să încerce, potrivit Huffington Post.

Citeşte şi Înfiorător. Şi-a TATUAT numele fostului iubit, dar apoi a încercat să îl ŞTEARGĂ SINGURĂ, în propria casă FOTO

Voiam un contract de modelling. Am inceput sa-mi fac injecţii de mărire a posteriorului, apoi am început să slăbesc. Fundul meu era prea mare în comparaţie cu restul corpului meu. Am început să nu mai primesc nicio slujbă pentru că hainele nu mi se mai potriveau„, povesteste tanara.

Abia apoi au început să apară adevăratele probleme. Lichidul, similar siliconului, a început să se extindă şi în alte părţi ale corpului, provocându-i probleme medicale grave.

Am rămăs cu afecţiuni ale nervilor. Am răni sub piele, inflamaţii. Durerea este îngrozitoare. Nu reuşesc să dorm o noapte întreagă şi trebuie să iau pastile împotriva durerilor odată la cinci ore. Mi s-a spus că niciodată nu voi mai avea corpul de dinainte. Încerc acum să mă împac cu ideea, din moment ce nu am de ales„, a mai mărturisit Anivia.

Citeşte şi O femeie şi-a dat în judecată nepotul pentru că a îmbrăţişat-o prea tare. Cum s-a terminat totul FOTO

Tânăra încearcă acum să tragă un semnal de alarmă pentru a preveni ca alte femei să treacă prin ce a trecut ea şi le avertizează să nu apeleze la metode neaprobate doar pentru că sunt mai ieftine.