Şi-a dus telefonul la reparat şi „sex-tape” cu iubitul a devenit viral. Vedeta de 24 de ani se teme să nu apară şi alte filmuleţe VIDEO

O femeie dă în judecată un angajat al uneia dintre cele mai cunoscute companii de telefonie mobilă, după ce a descoperit că acesta i-a furat de pe telefonul ei o înregistrare video a unei partide de sex.

03 mart. 2018, 10:35
Şi-a dus telefonul la reparat şi „sex-tape” cu iubitul a devenit viral. Vedeta de 24 de ani se teme să nu apară şi alte filmuleţe VIDEO

Keely Hightower, 24 de ani, a descoperit că videoclipul sexy pe care îl avea salvat în telefonul mobil a fost trimis de pe contul ei pe o adresă de email, potrivit thesun.co.uk.

 

Adresa de email aparținea lui Roberto Sanchez Ramos, un angajat al T-Mobile, dintr-un magazin din Pinellas Park, Florida, care i-a reparat telefonul tinerei.

„Mi-a stat inima când am vazut”, a declarat Keely pentru Tampa Bay Times.

Tânăra spune că a observat că repararea dispozitivului a durat prea mult timp, dar inițial nu a observat nimic neobișnuit.

După ce a văzut emailul trimis în secțiunea „email-uri șterse”, Keely a fost îngrijorată că videoclipul pe care îl avea în telefon și care conținea imagini cu ea în timp ce întreținea relații sexuale cu o altă persoană, ar putea ajunge public.

„Gândurile mele au fost legate de unde este videoclipul? Ce s-a întâmplat după asta? Nu voiam ca videoclipul să ajungă să fie public”, a spus tânăra.

 

Fata a chemat poliția și bărbatul a ajuns în fața unei instanțe. El a pledat vinovat la acuzația de infracțiune cibernetică și a fost condamnat la 6 luni de închisoare.

 

Keely a luat acum că va continua acțiunea în justiție și va da în judecată pentru neglijență atât angajatul, cât și compania care deține magazinul Global Innovative Group.

Tânăra susține că invadarea vieții private a făcut-o să sufere din punct de vedere mintal și emoțional.