MOARTE ÎN DIRECT: Ultimele momente ale unui fotoreporter egiptean, filmate chiar de el VIDEO

Publicat: Miercuri, 10 Iulie 2013 22:51 // Actualizat: Joi, 11 Iulie 2013 10:31 // Sursa: RTV.net

Ahmed Samir Assem, fotoreporter egiptean, filma protestele din faţa birourilor Armatei Egiptene din Cairo când a fost luat în vizor de un lunetist de pe acoperişul clădirii, care l-a împuşcat apoi.

Imagini care îţi îngheaţă sângele în vine sunt postate pe internet, înfăţişând ultimele clipe de viaţă ale unui fotoreporter egiptean care filma protestele din faţa birourilor armatei egiptene din Cairo.

Pe acoperişul clădirii se aflau lunetişti care supravegheau de sus protestele din stradă. Unul dintre ei s-a întors şi l-a văzut pe fotoreporterul Ahmed Samir Assem, de 26 de ani, care filma. În câteva clipe, Assem se prăbuşea, plin de sânge pe faţă. Fusese împuşcat direct în cap de lunetistul de pe clădire.

Deşi nu au fost încă verificate circumstanţele uciderii tânărului fotorepoter care lucra pentru publicaţia Al-Horia Wa Al-Adala, se pare că Assem şi-a filmat propria lui moarte, aşa cum au povestit propriii lui colegi de redacţie care au fost de faţă la acest tragic eveniment, scrie The Huffington Post, citând publicaţia Daily Telegraph.

"Camera de filmat a lui Ahmed a fost singura care a înregistrat tragicul eveniment de la început până la sfârşit, aşa cum s-a petrecut", au povestit colegii tânărului fotoreporter. Fraţii Mulsulmani au folosit acele imagini pentru propagandă, pentru a arăta populaţiei cum sunt împuşcaţi oameni nevinovaţi de către lunetiştii armatei.

Assem filma protestele susţinătorilor Fraţilor Musulmani care se aflau în acele momente în faţa Ministerului Armatei unde fusese arestat preşedintele îndepărtat de la putere, Mohamed Morsi.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
10 iul 23:26
...momente în faţa Ministerului Armatei unde fusese arestat preşedintele îndepărtat de la putere, Mohamed Morsi. Sursa : RTV.NET ...
1
EUR
4.8393
RON
05 Jun
noapte 15 °
zi 31 °
Ultimele joburi adaugate
24 H