Şi-a găsit soţul fotbalist în pat cu cea mai bună prietenă a ei! A anunţat divorţul, deşi au împreună trei copii!

Gisela Dulko, soţia fotbalistului Fernando Gago şi fostă jucătoare de tenis din Argentina, a luat decizia să divorţeze, chiar dacă cei doi au împreună trei copii, Mateo, Antonella şi Daniele.

29 sept. 2021, 19:48
Şi-a găsit soţul fotbalist în pat cu cea mai bună prietenă a ei! A anunţat divorţul, deşi au împreună trei copii!

Şi-a găsit soţul fotbalist în pat cu cea mai bună prietenă a ei! Gisela Dulko a luat decizia să se despartă de Fernando Gago, chiar dacă cei doi au împreună trei copii, Mateo, Antonella şi Daniele, scrie La Nacion.

Şi-a găsit soţul fotbalist în pat cu cea mai bună prietenă a ei

Veronica Laffitte este cea cu care fotbalistul avea o relaţie. „A înşelat-o cu cea mai bună prietenă, pe care a găsit-o pe un grup de mame de la şcoală. Din păcate, Gago şi Dulko s-au despărţit”, a declarat Cinthia Fernandez, o cunoscută prezentatoare a unei emisiuni TV, care a adăugat: „Totul s-a întâmplat în cartierul Los Castores, acolo unde Gisela i-a găsit pe cei doi în casă, în patul ei. A deschis uşa şi Gago era cu această fată”. După doi ani de relaţie, Fernando Gago şi Gisela Dulko s-au căsătorit în Palermo în iulie 2011. Din păcate pentru cei doi, povestea lor de dragoste s-a terminat după 10 ani.

Anamaria Prodan, surprinsă în braţele unui alt bărbat, în plin scandal de divorţ! Îl cunoaşte şi Reghecampf FOTO

Fernando Gago a fost lansat de Boca Juniors, dar a cunoscut gloria în Europa, la Real Madrid, CF Valencia şi AS Roma. Are 61 de selecţii pentru naţionala Argentinei.

Gisela Dulko a câştigat 4 turnee WTA în carieră, ajungând la un moemnt dat pe locul 26 în lume! Dulko a adunat din tenis aproape 4.5 milioane de dolari.