Şi-a găsit tatăl biologic pe Facebook, după zece ani de căutări

O tânără a reușit să-și găsească tatăl biologic cu ajutorul unei reţele de socializare, după mai bine de zece ani de căutări.

07 ian. 2019, 13:13
Şi-a găsit tatăl biologic pe Facebook, după zece ani de căutări

Michelle Cehn, în vârstă de 31 de ani, l-a întâlnit pe Greg Hicks, de 57 de ani, pe care l-a căutat timp de zece ani folosind inclusiv serviciile Facebook.

Michelle s-a născut în New York în octombrie 1986 și câteva ore mai târziu a fost adoptată de Joan și Joel Cehn. Fata a avut o copilărie frumoasă în Oakland, California, dar mereu a visat să-și întâlnească părinții biologici. Cu ajutorul mamei adoptive, ea și-a întâlnit mama naturală, pe Diane, în 2009, după mai multe căutări online. Diane i-a spus fetei că nu-l cunoaște pe tatăl ei, mărturisindu-i că a dat-o spre adopție pentru că nu s-a împăcat cu gândul de a crește un bebeluș la vârsta de 23 de ani.

Michelle a păstrat o relație apropiată cu mama ei biologică, pe care a invitat-o la nunta ei, în 2015, scrie dailymail.co.uk. În acea perioada, și-a căutat neîncetat tatăl. S-a folosit de o analiză ADN și de mai multe servicii de pe internet de căutare a rudelor, dar nu a reușit să găsească decât veri îndepărtați. În luna aprilie 2018 a dat însă de un văr de gradul I al tatălui său.

Din aproape în aproape, fata a folosit apoi Facebook și a reușit să-și găsească tatăl, pe Greg Hicks, un consultant de afaceri. Legătura lor a fost confirmată printr-un alt test ADN, iar tatăl și fiica s-au întâlnit pe aeroportul regional din California.

„Am fost înnebunită să-l văd venind spre mine, era atât de emoționat încât a sărit peste un stâlp de beton. M-a îmbrățișat foarte strâns și a fost extraordinar. Toată săptămâna mi-am întâlnit ceilalți membri ai familiei și a fost extrem de frumos. M-am simțit imediat acasă, a fost o experiență minunată” a povestit Michelle.