Şi-a înjunghiat iubita însărcinată de 24 de ori. Se cunoscuseră pe un site de socializare

Natalia Queiroz, o femeie de 43 de ani, din Sutton Coldfield, Marea Britanie, a povestit prin care a trecut după ce iubitul ei a înjunghiat-o de 24 de ori.

09 iun. 2019, 10:45
Şi-a înjunghiat iubita însărcinată de 24 de ori. Se cunoscuseră pe un site de socializare

Natalia şi Bobby au început să vorbească prin intermediul unui site de socializare, iar la scurt timp femeia a acceptat invitaţia de a ieşi la un suc, scrie Mirror Online. Bobby i-a spus acesteia că se gândeşte serios să devină tată. Natalia a rămas însărcinată, însă din acel moment au început problemele. Pentru că mama lui Bobby nu privea cu ochi buni relaţia dintre cei doi. 

Natalia a crezut că o poate convinge pe mama lui Bobby că cei doi se iubesc, dar s-a înşelat amarnic. Convins de mama lui că nu este o idee bună să aibă un copil cu Natalia, Bobby a pus la cale un atac prin care să o facă pe iubita lui să piardă sarcină. În timp ce se afla în oraș la invitația lui Bobby, acesta a înjunghiat-o de 24 de ori, înainte ca mai mulţi martori să-l poată înlătura pe atacator.

După ce și-a recunoscut fapta, bărbatul a fost condamnat la 18 luni de închisoare, iar Natalia a scăpat cu viață și își crește fetițele singură.